Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa a la 2a Fira de la Rehabilitació, dirigida a la ciutadania

Imatge: 
© REHABILITA 2016
En el marc de la Setmana de la Rehabilitació, que es celebra del 3 al 9 d'octubre de 2016, el cap de setmana 8 i 9 tindrà lloc al Passeig Lluís Companys de Barcelona la 2a Fira de la Rehabilitació.

REhabilita 2016, organitzat pel CAATEEB, compta amb la participació del COAC. La Fira, dirigida a la ciutadania, propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris, inclou xerrades i conferències, activitats de difusió i tallers familiars, així com una oficina d'assessorament tècnic oberta al públic.

PARTICIPA! Assessora els ciutadans sobre normativa i ajuts en rehabilitació 
Ubicada a l’Oficina de la Rehabilitació de la Fira, l'Assessoria és un espai obert de contacte directe amb la ciutadania i el sector professional, on s'oferirà informació i assessorament sobre la normativa vigent en matèria de rehabilitació i els ajuts als quals es pot optar, així com les intervencions tècniques més necessàries i habituals als edificis de la ciutat.

El COAC hi participa contribuint a què arquitectes especialistes en rehabilitació atenguin les consultes de ciutadans i comunitats de propietaris sobre els seus habitatges, utilitzant per a això recursos informàtics que permetin fer un primer anàlisi ràpid en base a la ubicació de l’edifici, l’aspecte de la seva façana i si està o no afectat per normativa específica municipal. D’aquesta manera, el ciutadà obtindrà informació i recomanacions sobre possibles patologies, accions de manteniment o millora a realitzar, i subvencions a les quals es pot optar.

Ets arquitecte col·legiat? Vols participar atenent les consultes dels ciutadans? Informa’t aquí.Per veure el programa complet d'activitats de REhabilita 2016, clica aquí

12/09/2016
Tornar