Cicle de visites tècniques

Visita a la vila romana de Vilauba, el jaciment de l'Esquerda, la ciutat romana de Vic i el campament romà del Camp de les Lloses

Imatge: 
© Wikimedia
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat una visita, el dissabte 11 de juny de 2016, a la vila romana de Vilauba de Banyoles, el jaciment de l'Esquerda de Roda de Ter, el temple i la ciutat romana de Vic, i el campament romà del Camp de les Lloses, a Tona.

Organitzada per Jordi Segura i Núria Corbella, codirectors del XXXIXè Curset; i Josep Esteve, arquitecte membre de l’equip organitzador del Curset, aquesta serà la tercera de les set jornades previstes en relació amb el Curset d’enguany.

La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA i als arquitectes col·legiats.

El punt de trobada serà davant l'oficina de turisme de Banyoles, a les 10.00 h. Durant l'itinerari es visitaran el jaciment de l'Esquerda i la muralla visigòtica de Roda de Ter; el Temple i la ciutat romana de Vic; i el campament romà Camp de les Lloses de Tona.

El cost de la visita és de 22€ per als membres de l’AADIPA i de 27€ per a la resta d’assistents. El dinar serà al restaurant PLANOLES i la jornada es preveu que finalitzi sobre les 18.30 h.
Consulteu el programa detallat de la jornada.

Les inscripcions estan tancades.
Versió per a imprimirPDF version