Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Prorrogat el termini del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

S'ha prorrogat el termini d'inscripcions a la segona edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, convocat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa de la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i el Col·legi d’Arquitectes.

El termini d'inscripcions finalitzarà el 24 d'abril a les 24 h.

El premi sorgeix del convenciment que el patrimoni, com a vehicle d’integració social i recurs econòmic dinamitzador de les societats, mereix ser revalorat i incentivat. Dins del context actual, on el patrimoni arquitectònic, a més d’un instrument fonamental de coneixement, és considerat un recurs socioeconòmic de primer ordre per al desenvolupament sostenible dels territoris, resulta imprescindible la divulgació, distinció i reconeixement de les obres i projectes de qualitat que contribueixen a la preservació de la memòria col·lectiva.

El premi està dirigit per Ramon Calonge, Oriol Cusidó, Marc Manzano i Jordi Portal, arquitectes membres de l’AADIPA. Està patrocinat per la Diputació de Tarragona i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Les bases d’aquesta segona edició es poden trobar al web del premi
10/04/2015
Tornar