• biblioteca

  Cicle de Visites Tècniques XLIVè Curset. Biblioteca ICAB

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, el proper dissabte 16 d'octubre, una visita a  la Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, a càrrec d'Ana Chust i Dídac Gordillo, directors del XLIVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol "Patrimoni Custodiat.

  Demarcació: COAC
  Des de: Ds, 16 octubre - Fins: Ds, 16 octubre

 • biblioteca

  Cicle de visites tècniques XLIVè Curset. Jornada tècnica sobre patrimoni custodiat a Lleida

  L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 18 de setembre, una visita a Lleida a càrrec de Ana Chust i Dídac Gordillo, directors del XLIVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol "Patrimoni Custodiat. Biblioteques, Arxius i Centres de Documentació".

  Demarcació: COAC
  Día: Ds, 18 setembre 10:00 h

 • V edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

  El proper 17 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la Biennal Internacional d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic que, com el Premi Europeu, celebra amb aquesta convocatòria el seu desè aniversari. Aquesta edició compta amb Guinea Equatorial com a país convidat, es presenta al MUHBA de Barcelona i s'articula a partir de la temàtica "Diferents visions de patrimoni a Guinea Equatorial".

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 17 juny Sessió matí (10 a 13 h) / Sessió tarda (16 a 20.30 h)

 • European award for architectural heritage inetrvention

  HArquitectes, convidats del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic a la Setmana d’Arquitectura

  Dimecres 12 de maig a les 18.30 h, en el marc de la programació de la cinquena edició de la Setmana d’Arquitectura, el Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic organitza un acte de doble temàtica.

  Demarcació: COAC, Barcelona
  Día: Dc, 12 maig 18.30 h

 • XLIII Curset de Patrimoni de l'AADIPA

  Els paisatges industrials, protagonistes del XLIII Curset de Patrimoni de l'AADIPA

  Del 17 al 19 de desembre se celebrarà el XLIIIè Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat per l'AADIPA. L'edició d'enguany, dirigida per l'arquitecta Olga Correa Sala, porta per títol "Paisatges Industrials". Com a novetat, les jornades seran en format virtual i es podran seguir en directe a través de la plataforma de Microsoft Teams.Paisatges industrials

  Demarcació: COAC
  Des de: Dj, 17 desembre - Fins: Ds, 19 desembre

 • Portada llibre - L'Eixample de Barcelona: (micro) Urbanisme, (micro) Arquitectura, Construcció i Intervenció (o, la petita escala)

  Conferència sobre l'Eixample de Barcelona, a nivell de petita escala

  El proper dijous 19 de novembre a les 19 h, l'Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza la conferència "L'Eixample de Barcelona: (micro) Urbanisme, (micro) Arquitectura, Construcció i Intervenció (o, la petita escala)".

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 19 novembre de 19:00 a 20:30 h

Pàgines