Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cicle Per un nou vell

Canvi de dates | Cicle Per un Nou Vell

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Les dates anunciades pel cicle Per un Nou Vell, que havia de començar el 9 de novembre, s’han vist afectades a causa de la situació generada per la declaració de l’estat d’alarma per ajudar a controlar la pandèmia de la COVID-19. En aquests moments, s’està treballant per poder dur a terme l’activitat a principis de 2021.  

El cicle Per un Nou Vell, comissariat per la Universitat de Girona, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC i l’arquitecta Itziar González, responsable del procés participatiu de l’Ajuntament de Girona sobre els usos dels equipaments del barri vell, vol enriquir i ampliar el debat, aportant al procés participatiu, continguts i coneixements claus per comprendre el context històric, present i futur.    

Les sessions es podran seguir a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.  Aquestes, seran enregistrades i editades per tal de formar part dels materials que des de la pàgina web del Procés participatiu (Ajuntament de Girona) s’aniran publicant. 

28/10/2020
Tornar