Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Oberta la convocatòria dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Oberta la convocatòria dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, que aquest any arriben a la 22ª edició. Els Premis tenen l’objectiu de donar valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals. 

Als Premis s’hi poden presentar obres acabades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, que s’adscriuran en una de les quatre categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers

A) Arquitectures: tota mena d’intervencions arquitectòniques tant d’edificis de nova planta, com de reformes i rehabilitacions d’edificis existents. 

B) Interiors: obres de reforma i obra nova on l’accent del projecte recaigui en el tractament de l’espai interior, independentment de la seva escala i tipologia. 

C) Paisatges: actuacions on l’exterior en sigui el protagonista, des dels jardins als parcs, així com intervencions urbanes a diferents escales, carrers, places i edificacions vinculades al tractament de l’espai exterior. 

D) Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies. 

Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran els arquitectes Joan Roig com a president, Anna Bassat i Àlex Giménez, com a vocals. També hi haurà un membre de l'actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC, que actuarà com a secretari sense vot.

El termini pel lliurament del material finalitzarà a les 14.00 hores, del divendres 1 de març de 2019. Tota la documentació requerida haurà de ser tramesa a la Demarcació de Girona del COAC, 2a planta (registre de Secretaria), edifici Pia Almoina, plaça Catedral núm. 8, 17004 Girona (fins a l’1 de març), o a les delegacions de la Garrotxa-Ripollès a Olot (fins al 28 de febrer) i a Alt Empordà a Figueres (fins al 27 de febrer). No serà vàlid el certificat d’enviament. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27 ext. 32 o 34. Correu electrònic:cultura.gir@coac.cat.

Documentació:
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019
· Fitxa de participació (.PDF)
· Model composició del panell DIN-A1 ( .PDF)
· Arxiu comprimit amb la tipografia per composar el panell.

22/01/2019
Tornar