Oberta la convocatòria dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Oberta la convocatòria dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, que aquest any arriben a la 22ª edició. Els Premis tenen l’objectiu de donar valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals. 

Als Premis s’hi poden presentar obres acabades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, que s’adscriuran en una de les quatre categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers

A) Arquitectures: tota mena d’intervencions arquitectòniques tant d’edificis de nova planta, com de reformes i rehabilitacions d’edificis existents. 

B) Interiors: obres de reforma i obra nova on l’accent del projecte recaigui en el tractament de l’espai interior, independentment de la seva escala i tipologia. 

C) Paisatges: actuacions on l’exterior en sigui el protagonista, des dels jardins als parcs, així com intervencions urbanes a diferents escales, carrers, places i edificacions vinculades al tractament de l’espai exterior. 

D) Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies. 

Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran els arquitectes Joan Roig com a president, Anna Bassat i Àlex Giménez, com a vocals. També hi haurà un membre de l'actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC, que actuarà com a secretari sense vot.

El termini pel lliurament del material finalitzarà a les 14.00 hores, del divendres 1 de març de 2019. Tota la documentació requerida haurà de ser tramesa a la Demarcació de Girona del COAC, 2a planta (registre de Secretaria), edifici Pia Almoina, plaça Catedral núm. 8, 17004 Girona (fins a l’1 de març), o a les delegacions de la Garrotxa-Ripollès a Olot (fins al 28 de febrer) i a Alt Empordà a Figueres (fins al 27 de febrer). No serà vàlid el certificat d’enviament. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27 ext. 32 o 34. Correu electrònic:cultura.gir@coac.cat.

Documentació:
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019
· Fitxa de participació (.PDF)
· Model composició del panell DIN-A1 ( .PDF)
· Arxiu comprimit amb la tipografia per composar el panell.

22/01/2019
Tornar