Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició: Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs

Imatge: 
Josep Llinàs
La inauguració de l'exposició "Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs" tindrà lloc el 19 de març a les 18.30 h.

Estructurada en quatre parts -una primera i central que fa referència al Moble Mañach, la segona a la casa Mañach, la tercera al projecte de reforma i remunta a la Gran Via de Barcelona, i la quarta al projecte al campus de la Universidad Nacional de Colombia a Bogotà- l'exposició celebra la donació de l’arxiu professional que l’arquitecte Josep Llinàs va fer a l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya el 2023. La mostra però, en lloc de centrar-se en una visió antològica de les obres passades, se centra en els últims treballs, alguns d‘ells encara en curs.

Es tracta de la 29a exposició de la sèrie “Col·leccions”, iniciada l'any 2015 amb l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni documental del Col·legi. 

Des de 1969, l’Arxiu Històric del COAC s’ha encarregat de recuperar i conservar el patrimoni documental generat pels arquitectes i el món de l’arquitectura. D’aquesta manera, custodia els fons de més de 180 arquitectes, fruit sobretot de donacions, que l’han fet créixer al llarg del temps i l’han convertit en un dels centres de documentació més importants d’Europa amb més de dos milions de peces documentals.

Descobreix tots els detalls de l'exposició amb les visites guiades

A partir del 6 d'abril, tots els dissabtes a les 11 h i a les 12 h el COAC organitza visites guiades a la seu de Barcelona, amb l'objectiu de donar a conèixer la història de l'edifici i la seva recent renovació, així com l'exposició de Josep Llinàs. Durant la visita es veuran els esgrafiats de Picasso, la Sala Mirador, la terrassa de la 2a planta i l'Altell, on es troba l'exposició. Més informació i inscripcions

Versió per a imprimirPDF version