Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

Biblioteca i Arxiu Històric


Un dels objectius principals del Col·legi és dotar els arquitectes de les eines necessàries perquè puguin disposar de la informació que necessiten per dur a terme la seva activitat amb una perspectiva àmplia, tant amb una visió del món contemporani actualitzada, com amb una documentació històrica que lligui amb el passat.

Així, els equipaments documentals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, integrats per la Biblioteca i l'Arxiu Històric, custodien un important fons documental que els converteixen en una referència per al coneixement del patrimoni arquitectònic català.


La Biblioteca, amb cinc sales de consulta distribuïdes en les demarcacions col·legials (Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Ebre) , és avui la segona d'Europa en nombre de volums, amb més de 180.000 referències, incloent obres a partir del segle XVI.

D'altra banda, l'Arxiu Històric inclou prop de 1.850.000 peces documentals de més d'un centenar d'arxius professionals. Es tracta de documents originals de tot tipus -des de plànols fins a fotografies, memòries, dibuixos, etc. - fruit, sobretot, de donacions, que el converteixen en un dels centres de documentació més importants d'Europa.

Versió per a imprimirPDF version