Mosaic de les obres premiades en els Premis d'Arquitectura que formen part del cicle Les obres i els seus autors

Cicle 'Les obres i els seus autors' en set episodis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) posa en marxa aquest divendres, 7 de maig, a les 20 hores, el cicle ‘Les obres i els seus autors’, que donarà a conèixer les obres premiades en la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020.

La situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat la Demarcació de Girona del COAC a variar el format tradicional de conferència i visita a l’obra per presentar els projectes premiats. Aquest any es portarà a terme mitjançant set episodis que es podran visualitzar a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC.

‘Les obres i els seus autors’ s’emetrà tots els divendres, del 7 de maig al 18 de juny, a les 20 hores, i presentarà les obres premiades de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers. El tret de sortida el donarà ‘3a cara de la lluna’, de Pep Admetlla i Isaki Lacuesta, obra premiada en la categoria Efímers.

Recordeu que podeu trobar tota la informació dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 al web www.premisarquitecturagirona.cat, on també hi ha un espai dedicat a les obres que configuren aquests premis des de l’any 1997.

Calendari d’emissions

• 3a cara de la lluna, de Pep Admetlla i Isaki Lacuesta. Obra premiada en la categoria Efímers.
• Can Sau, d’Eduard Callís i Guillem Moliner – unparelld’arquitectes- i Quim Domene. Obra premiada en la categoria Paisatges
• Cafeteria Buttercup, d'Anna Sabrià, Jordi Ginebreda i Gerard Formentí. Obra premiada en la categoria Interiors.
• Terracotta Museu, de Joan Escribà i Miós Nadal. Menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures.
• Recuperant el Castell de Montsoriu, de Ramon M. Castells i Eulàlia Marquès. Menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures.
• Una casa de poble, d’Atheleia Arquitectura. Menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures.
• Casa grada, d’Arnau Estudi d’Arquitectura. Menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures.

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona són possibles gràcies a les empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC: Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif, com a col·laboradors.

5/05/2021
Tornar