Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Signatura del conveni

El COAC, a través de l'AADIPA, i l’AMCTAIC signen un conveni per promoure la rehabilitació, conservació i difusió del patrimoni industrial català

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònica (AADIPA) i l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) han firmat un conveni per treballar conjuntament en la preservació i difusió del patrimoni industrial. 

El passat  12 d'abril, Josep Alabern i Valentí, president de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya, i Guillem Costa Calsamiglia, degà del COAC, i Antoni Vilanova Omedas, president de l'AADIPA, van signar el document.

Un dels principals objectius és la col·laboració en l’organització dels Premis Bonaplata, que organitza l’AMCTAIC. Els guardons recuperaran la categoria de Nova Realització Industrial i es crearà el Premi Rehabilitació, amb el qual es volen reconèixer projectes d’intervenció centrats en la restauració i rehabilitació del patrimoni industrial del nostre país.

Amb la signatura d’aquest acord, el COAC, a través de l'AADIPA, també col·laborarà en l’elaboració d’informes en relació amb el patrimoni i el paisatge industrial.

12/04/2023
Tornar