Departament d'educació en una conferència a una sala d'actes

Impulsem la redacció del nou document de construcció de centres educatius

Imatge: 
© Jornada "Nous espais, nous aprenentatges". COAC
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, juntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, estan treballant per assentar les bases per a l’elaboració d’un nou document de normativa de construcció i transformació dels centres educatius. 

El tret de sortida va ser la jornada “Nous espais, nous aprenentatges” que es va celebrar el passat 15 de març al Paranimf de la Universitat de Barcelona, amb una participació massiva d’arquitectes i docents. S'ha dissenyat un pla de treball i, des del 2 de maig, un equip d’experts docents i arquitectes estan treballant intensament, amb trobades temàtiques setmanals, sota la coordinació del Departament d’Educació, la Fundació Jaume Bofill i el COAC. L’objectiu és tenir el document acabat a finals d'aquest curs escolar.

En aquest moment tan important, voldríem fer partíceps a tots els arquitectes experts en la construcció o transformació de centres docents, per tal de recollir les vostres reflexions i experiències per tenir-les en compte en aquest nou document normatiu d'escoles. Per això, hem buscat un format obert: un concurs d'idees on aportar els vostres suggeriments. Recordem que queden pocs dies per presentar-se al Concurs d’idees-pòster per a la transformació de centres educatius. Animeu-vos! Totes les propostes que aportin idees que no hagin estat treballades en el grup motor es presentaran, en comunicacions de deu minuts, en una jornada al COAC a finals de juny.
 
24/05/2019
Tornar