Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La societat evoluciona. Apareixen nous reptes, noves necessitats i nous anhels. I davant la transformació constant del nostre entorn, els arquitectes han d’adoptar una posició de lideratge per donar resposta a les demandes actuals. Amb aquesta voluntat, el Col·legi d’Arquitectes ha elaborat el seu Pla Estratègic amb uns objectius clars per donar resposta a tres grans eixos: la professió, la societat i l'organització.

El COAC vol continuar sent útil, i per això canvia. Transforma els seus serveis, visibilitza la transversalitat, millora el dia a dia dels arquitectes, prepara la professió per als desafiaments futurs i preserva el seu llegat. En paral·lel, potencia les relacions institucionals i enforteix la veu del col·lectiu, la qualitat arquitectònica i el seu compromís social, cultural i ambiental.

Al mateix temps, es descentralitzen els serveis i s'aposta per la proximitat que representen les demarcacions i delegacions per vertebrar el col·lectiu i fomentar el sentiment de pertinença.

El COAC es reinventa, amb una aposta decidida cap a la transformació digital, per oferir un millor servei als col·legiats i a la ciutadania.
Versió per a imprimirPDF version