Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Andreu Carrascal © Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

 

 
Títol: Vogadors. Architectural Rowers:
Catalan & Balearic Threads: Hard Materiality for a Permeable Architecture
Comissaris exposició: Félix Arranz i Jordi Badia
Data d'edició: Agost 2012
Format: Digital - app
Idiomes: Català, castellà i anglès
Editor: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Plataforma: iOS i Android
 

 

 

 

 

                                                                                                  

L'exposició "Vogadors . Architectural Rowers :Catalan & Balearic Threads : Hard Materiality for a Permeable Architecture", programada oficialment als Eventi Collaterali de la Biennal de Venècia de 2012 i comissariada per Félix Arranz i Jordi Badia, va propiciar l'edició d'aquesta aplicació digital que recull 151 obres i projectes inclosos a la secció "contextos" .

La paraula Vogadors (remers) ve d'una frase de Jorge Oteiza: «El que avança creant quelcom nou ho fa com un remer, avançant cap endavant, però rema d'esquena, mirant cap enrere, cap al passat, cap a l'existent per poder reinventar les seves claus» , i fa referència al mar Mediterrani, que separa però alhora uneix Catalunya i les Illes Balears.

L'exposició basada en 9 obres, 20 antecedents i 151 referències de context, permet argumentar una manera de pensar i fer arquitectura atenta a les tradicions, el sentit d'ofici, proximitat i necessitat que entronca amb el discurs contemporani local i internacional i, també, amb el fil de les "arquitectures per a la vida ", permanents i pròpies de la cultura mediterrània.

 
Títol: BCN Arquitectura
Textos: Maurici Pla i Jaume Prat
Data de edició: Novembre 2013
Format: Digital - app
Idiomes: Català, castellà i anglès
Editors: Ajuntament de Barcelona i Col·legi d’Arquitectes de Catalunya 
Plataforma: iOS i Android

 

 

 

 

                                                                                                  

L’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - COAC posen a l’abast de tothom una guia d’arquitectura de Barcelona amb més d’un centenar d’edificis, cadascun d’ells documentat amb fotografies, plànols i textos explicatius que permeten conèixer l’arquitectura i els arquitectes destacats de la ciutat.

El COAC es constitueix el 1931 i des d'aleshores defensa el valor social de l'arquitectura en representació dels arquitectes. Té la seu central a Barcelona i desenvolupa la seva activitat a tot Catalunya a través de diverses seus ubicades en tot el territori català. És missió del COAC vetllar per la qualitat arquitectònica, així com difondre socialment i impulsar culturalment aquesta disciplina. Entre les seves finalitats essencials rau el desenvolupament de la informació i la sensibilitat de la societat en els camps de l'arquitectura, l'urbanisme i el paisatge catalans.

L’Ajuntament de Barcelona amb aquesta guia té per objectiu donar a conèixer i divulgar l’arquitectura contemporània de la ciutat de Barcelona als ciutadans i als visitants, provinents de Catalunya o d’altres indrets.