Mostres d'Arquitectura al COAC

Mostres d'Arquitectura al COAC

Les obres seleccionades a les darreres edicions de les Mostres d’Arquitectura de les Comarques Centrals; del Maresme i del Vallès, convocades totes tres per la Demarcació de Barcelona del COAC, es poden veure a l’exposició que s'inaugura el dimecres 27 de febrer a les 19 h a la seu de plaça Nova.

Imatges de les prop de 400 obres seleccionades als tres certàmens integren l’exposició, que es podrà visitar de forma gratuïta a la sala d’exposicions de la seu del COAC fins els 19 de març (horari de 10 a 20 h).

Les Mostres d’Arquitectura són un projecte del COAC que pretén donar a conèixer el treball dels arquitectes arreu del territori català i unificar l’experiència dels vuit certàmens diferents organitzats pel Col·legi arreu de Catalunya des de fa més de 15 anys amb caràcter de biennal, triennal o de premis d’arquitectura.

A aquesta llista s’afegeix a partir d’aquest any la Mostra d’Arquitectura de Barcelona, que pren com a àmbit els municipis del Barcelonès i la primera edició de la qual es presenta coincidint amb l’exposició.

Barcelona i els municipis del seu entorn més immediat no han comptat amb cap biennal, triennal o premi. Amb la creació de la Mostra de Barcelona es pretén omplir aquest buit. L’àmbit territorial serà els municipis del Barcelonès i els del Baix Llobregat que formen, amb Barcelona, un continu urbà i que plantegen una especial relació i interacció entre els seus sistemes respectius.

Qualsevol persona, entitat o institució interessada pot proposar les obres que consideri oportunes, realitzades en l’àmbit territorial del Barcelonès —Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besos, Santa Coloma de Gramanet, l’Hospitalet de Llobregat— i en els següents municipis del Baix Llobregat: El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Cornellà de Llobregat, seguint el procediment indicat al portal d’inscripció i l’abonament del preu d’inscripció.

Poden optar a la Mostra, les obres finalitzades entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2011, construïdes en l’àmbit territorial determinat en el paràgraf anterior.

Si teniu qualsevol dubte, el podeu plantejar a mostra@coac.net.
25/02/2013
Tornar