Premis d'Arquitectura de Girona

Premis d'Arquitectura de Girona

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya COAC convoca la 16a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona amb l'objectiu de posar en valor l’arquitectura feta en l’àmbit territorial de la demarcació per tal de mostrar l’esforç continuat de tots els professionals que, encara més en aquests temps difícils, fan prevaler els valors de l’excel·lència, el rigor i la seriositat. 

Es poden presentar obres que abordin diferents escales de treball, diverses formes d’intervenció i entorns dispars, que s’agrupen en una sola categoria i que seran distingides mitjançant tres premis a les tres millors obres, a criteri del Jurat format per José Ignacio Linazasoro Rodríguez com a president, i Carme Ribas Seix, Josep Fuses Comalada i Carme Muñoz Ramírez com a vocals. El termini per presentar les propostes acaba el divendres 15 de febrer de 2013, a les 14 hores. 

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre els premis, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 412 892 o premsa.gir@coac.cat.

Descarrega't les bases
8/01/2013
Tornar