Convocada la 5a Mostra d'Arquitectura del Maresme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme i el 2n Premi Puig i Cadafalch del Maresme. El seu objectiu és posar en valor la feina dels arquitectes i difondre l’arquitectura més rellevant del territori. A més, ajuda a crear un fons documental i a reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats. 

Les obres presentades es podran adscriure a les següents modalitats: obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció pública; obra nova, rehabilitació i/o addicions de promoció privada; intervencions de restauració en el patrimoni; intervencions en espais exteriors; intervencions en espais interiors; planejament; i altres. 

El 2n Premi Puig i Cadafalch guardonarà la millor obra de recuperació del patrimoni arquitectònic que s'hagi fet a la comarca, i que es triarà entre les obres presentades a la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme en la modalitat de restauració o rehabilitació. El premi, un guardó representatiu, serà atorgat pel mateix jurat de la Mostra. 

A la Mostra s'hi poden presentar les obres finalitzades entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2016. El termini d’inscripció i presentació de la documentació finalitza el 28 d'abril de 2017. 

Paral·lelament a aquesta convocatòria, l’Ajuntament de Mataró també convoca la 14a Edició dels Premis Puig i Cadafalch de Mataró / Concurs d’idees.

El programa Mostra d'Arquitectura Catalana és una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya adreçada a fer visible la tasca dels arquitectes arreu del territori català, així com a defensar i impulsar la manera certa amb què participem en la vida dels ciutadans i en la cultura del nostre país, construint-la obra a obra, dia a dia.

Neix, a través de la Taula de Mostres, en el si del COAC, recollint l'herència de les Biennals, Triennals, Mostres i Premis d'Arquitectura organitzats per les Demarcacions i Delegacions col·legials durant més de 15 anys, basant la seva organització i gestió en eines NTIC i entorns web. 


· Consulteu les bases 
· Preguntes freqüents 
· Inscripcions7/04/2017
Tornar