Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

XI Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d’Arquitectura de Tarragona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XI Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 5è Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2017-2018 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

A partir del dijous 17 de gener s'obren les inscripcions. Les obres es poden presentar per via telemàtica a través d'aquest portal.

El termini d’inscripció finalitza el dijous 28 de febrer de 2019.
Es prorroga el termini d'inscripció fins al diumenge 10 de març de 2019.

Podeu consultar les bases aquí.

ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS:
El dijous 25 d'abril a les 18.30 h es farà l'acte de lliurament de premis.

L'acte s'iniciarà amb la intervenció de Joan Tous, President de la Demarcació de Tarragona del COAC i de Josep Llinàs, Patró de la Fundació Alejandro de la Sota.  A continuació el secretari de la Mostra desvetllarà el veredicte del Jurat amb les obres reconegudes. Clourà el lliurament de premis el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet Tous.

Tot seguit intervindrà l'arquitecte José María Sánchez García amb una conferència on ens parlarà dels seus projectes més recents. Descarrega el targetó de la conferència.

Finalment s'inaugurarà l'exposició d'aquests premis on es podran veure totes les obres que s'han inscrit al certamen.

Programa de l'acte de lliurament de premis.

Descarrega l'acta del jurat  amb el veredicte de les obres premiades en aquest certamen.


EXPOSICIÓ:

Del 25 d'abril al 26 de juny de 2019 es pot veure l'exposició de la XI Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona a la Sala d'exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
(Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona)

Del 21 d'octubre al 16 de desembre de 2019 es pot veure l'exposició  al vestíbul de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili a Reus. (Campus Bellissens, Av. de la Universitat, 1, Reus)

Del 17 de desembre de 2019 al 15 de febrer de 2020
es pot visitar al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. (Plaça Frederic Mompou, 1, Vila-seca). Consultar l'horari d'obertura al 977 39 24 84.


17/01/2019
Tornar