Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
nens mirant un plànol

Participa a l'Arquitectura a les Aules de la Setmana d'Arquitectura 2022!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per quart any consecutiu, obrim una nova convocatòria d’Arquitectura a les Aules, un programa de tallers d’arquitectura als centres educatius que el COAC organitza durant la Setmana d’Arquitectura, que el 2022 se celebrarà del 5 al 15 de maig.

La nova edició d’Arquitectura a les Aules oferirà tallers i xerrades perquè els alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la Demarcació de Barcelona que ho vulguin puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat.

Com funciona?
Els arquitectes o estudiants d’arquitectura que ho desitgin poden apuntar-se per formar part d’Arquitectura a les Aules fins a l’1 de novembre de 2021 a través del formulari.

A principis del primer trimestre del 2022, es donaran a conèixer les aliances d’arquitectes i centres educatius, per tal que ambdues parts es posin en contacte i puguin acordar una proposta d’activitat que s’adeqüi a una temàtica d’interès pel centre i al nivell educatiu dels alumnes.

Tots els tallers se celebraran durant les dates de la Setmana d’Arquitectura i tindran una durada de dues hores dins l’horari lectiu. (Durant el primer trimestre el COAC oferirà formació als arquitectes inscrits).

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius també poden fer la sol·licitud al mateix formulari

Resolució de dubtes
Qualsevol dubte o pregunta que tingueu en relació a la participació a Arquitectura a les Aules, podeu enviar un correu a arquiescola@coac.cat

Quatre anys realitzant tallers que apropen l’arquitectura a infants i joves
El 2018, el COAC va posar en marxa ‘Arquitectura a les Aules’ dins del programa ArquiEscola amb la voluntat d’apropar aquesta disciplina a infants i joves, tal com recull la Llei d’Arquitectura.

L’any següent, fins a 65 escoles s’hi van sumar amb la participació d’uns 4.000 alumnes.

El 2020, la COVID-19 va obligar a reconvertir els tallers en propostes en línia, que es poden recuperar accedint a l’aprendre des de casa o bé al canal de YouTube del COAC. 

Al 2021 s’ha pogut recuperar la presencialitat i hi han participat 71 escoles en 241 tallers i 5.300 alumnes a la Demarcació de Barcelona, les activitats dels quals es poden veure a 'Arquitectura a les Aules 5.0'.
14/09/2021
Tornar