Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Barcelona. Palau Güell: Portals © Arxiu Mas

Vuit documents originals sobre l’obra de Gaudí s’exposen al Museu Het Schip d’Amsterdam

L’Arxiu Històric del COAC ha cedit vuit documents originals sobre l’obra de Gaudí al Museu Het Schip d’Amsterdam per a l’exposició ‘Gaudí and the Amsterdam School’ que s’inaugura el proper 2 d’octubre.

Set fotografies i un plànol, tots ells originals, d’obres significatives del famós arquitecte català Antoni Gaudí i cedits per l’Arxiu Històric del COAC, es podran veure fins a l’1 d’abril del 2019 en una mostra que vol repassar les similituds entre Gaudí i l’Escola d’Amsterdam. S’hi podrà veure des d’un dibuix de la façana de la Catedral de Barcelona fet per Gaudí i retolat per Domènech i Montaner, a altres il·lustracions i fotografies d’obres tan emblemàtiques com la Casa Batlló, la Casa Milà, la Sagrada Família, el Convent de les Teresianes o el Palau Güell.

Els documents provenen, majoritàriament, del fons de l’Associació d’Arquitectes de Catalunya i també del fons Joan Martorell, que actualment pertanyen a l’Arxiu Històric del COAC. L’arxiu, que compta amb més de 2.000.000 de documents, presta i cedeix documentació per a exposicions i mostres amb l’objectiu de divulgar l’obra i figura dels arquitectes que formen part dels seus fons.

Per a més informació, consulta el web del Museu Het Schip d’Amsterdam.

25/09/2018
Tornar