La imatge promocional de l'exposició sobre Pinós al Museu ICO de Madrid

El Museu ICO de Madrid dedica una retrospectiva a l’obra de l’arquitecta catalana Carme Pinós

Imatge: 
© Museu ICO

El Museu ICO de Madrid acaba d’inaugurar l’exposició ‘Carme Pinós: escenarios para la vida’, una retrospectiva dedicada a l’obra de l’arquitecta catalana.

El principal objectiu de la mostra és apropar la figura i obra d’una de les arquitectes més rellevants de la història contemporània al gran públic. La importància que l’entorn i el context exerceixen sobre els espais arquitectònics serveix de fil conductor per recórrer tant projectes de la seva etapa professional inicial, que va compartir amb Enric Miralles, com una vuitantena més d’obres que ha desenvolupat des de l’obertura de l’Estudi Carme Pinós el 1991 fins a l’actualitat.

L’exposició compta amb 200 imatges que recreen els espais urbans creats per Pinós, al mateix temps que també mostra fotografies, plànols, croquis i maquetes i dos audiovisuals, mitjançant els quals es posa en valor la figura de l’arquitecta catalana i la seva concepció de l’arquitectura. També s’hi pot veure una recreació del seu estudi i la seva  biblioteca.

Comissariada per Luis Fernández-Galiano, ‘Carme Pinós: escenarios para la vida’ es podrà visitar fins al 9 de maig al Museu ICO de Madrid.

Més informació

Consulta les obres més rellevants de Carme Pinós a arquitecturacatalana.cat

10/02/2021
Tornar