Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
no t'ho perdis, novembre 2022

No t'ho perdis! Activitats a la fresca per gaudir d'un novembre calorós

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Després d’aquesta entrada en fals a la tardor arriba el novembre i, amb ell, una sèrie d’activitats presencials que ens permetran gaudir de l’arquitectura (esperem) a la fresca.  

Comencem per Lluèrnia. De festivals d’arquitectura efímera n’hi ha uns quants. De festivals de la llum, algun, De festivals de la llum i del foc, només un: tres dies d’instal·lacions que canvie una ciutat i una nit, la del 12, on Olot s’incendia al ritme de diverses instal·lacions que van des d’una processó a l'urbanisme tàctic passant per una cúpula de gran diàmetre que és una falla: per gaudir, alegrar-se i xalar d’un festival que sap marcar la diferència cada any que passa.  

Ja a Barcelona, a La Salle es fan durant aquest mes les Cultur Talks, on diversos arquitectes exposen la seva obra recent. Per estar al dia.  

El dia 10 comença l’Arquinset als FAD, un cicle de pensament i crítica amb diverses jornades de debat que permetran posar-nos el dia pel que fa a la crítica i la investigació. Les jornades es celebraran a la vermuteria El Villa i tindran un caràcter informal. El dia 10 a les 19.30 hi ha la primera conversa.  

De l’11 al 20, l’endemà de la primera conversa, s’exhibeix al Pavelló Mies van der Rohe The Grid, una instal·lació interactiva per al Loop Festival a càrrec d’Eugènia López Reus i Miguel Jaime. 

Dins el capítol d’exposicions en curs, us recordem que som al darrer es de l’exposició Cervells, del CCCB: una exposició imprescindible sobre l’organisme menys conegut del cos humà, amb multiplicitat d’obres que van des de l’escala més íntima fins a la urbana.  

I, per últim, recordar-vos l’exposició sobre Fernando Higueras que el COAC proposa a la seu de Plaça Nova, amb multitud de projectes, dibuixos i material poc conegut o inèdit. Aquesta exposició anirà fins al mes de gener.  

Això és tot fins al desembre: Esteu atents a les itineràncies de les exposicions que proposa el COAC. Trobareu tota la informació necessària sobre aquests actes, horaris, llocs, modalitats d’inscripció, a l’Agenda d’Arquitectura del COAC, conjuntament amb molts d’altres.

Aquest #Nothoperdis forma també part del podcast Perspectiva, de Catalunya Ràdio, que teniu disponible al web de l’emissora. 

2/11/2022
Tornar