Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Tallers de Kapla a plaça Nova

Nadal al COAC: Programació d'activitats

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Com cada any, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya obre les seves portes durant les festes de Nadal, i organitza un seguit d’activitats amb l'objectiu d'apropar l’arquitectura a la ciutadania, especialment als més petits.

Barcelona
Les activitats nadalenques s'iniciaran el 21 de desembre amb el Taller de Nadales. Assajarem nadales a quatre veus i acabarem amb un concert al vestíbul de plaça Nova. Participa d'aquesta divertida activitat familiar, coordinada per la Coral d'Arquitectes de Catalunya!

El COAC participa per tercera vegada a La Ciutat dels Somnis organitzant tallers d'arquitectura. Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, vine a la Fira de Barcelona a construir una ciutat verda, saludable i inclusiva on puguem fer possible els nostres somnis!

Finalment, el 31 de desembre tornen a plaça Nova els Tallers de construcció a gran escala. Mitjançant el joc Kapla, farem sorprenents construccions amb peces de fusta! Hi ha una sessió d'11 a 13 h i una altra de 16 a 18 h.

Girona
La Demarcació de Girona convida els infants a fer un viatge pel món de la construcció lleugera, reutilitzant elements de rebuig. Podem fer un fanalet de Nadal amb una cullera de fusta? La resposta, al taller "Pampallugues de Nadal", que es durà a terme el dissabte 21 de desembre al matí a la seu de la Demarcació.

Olot
La Delegació de la Garrotxa-Ripollès celebra el Nadal amb una trobada col·legial el dijous 12 de desembre. Es començarà a les 19.30 h amb una conferència a càrrec de l'Estudi Nua i, després, anirem a sopar al Restaurant Europa.

Vic
Enguany, l’activitat "Petits Arquitectes" es durà a terme dins el marc del Festival de la Infància de Vic amb un format nou. Serà una manera d’apropar l’arquitectura a encara més infants i alhora gaudir de més activitats! L'activitat tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 1, 2 i 3 de gener al Recinte firal El Sucre.

Tarragona
La Demarcació organitza l'activitat de KAPLA per a "Petits Arquitectes" al Parc infantil de Tarragona.Obert del 27 de desembre al 4 de gener al Palau de Congressos de Tarragona. Si ets arquitecte col.legiat tens entrades gratuïtes. Més informació a secretaria de la Demarcació.

Tortosa
La Demarcació de l'Ebre organitza, el dissabte 14 de desembre, la jornada "Eupalinos a la fàbrica de xocolata". Començarem amb una xerrada sobre salut i alimentació equilibrada, a càrrec de la dietista Elena Boix, i seguidament ens desplaçarem a la fàbrica de Xocolates CREO per conèixer-ne les instal·lacions.
11/12/2019
Tornar