Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Tallers infantils a "La Ciutat dels Somnis"

Taller infantil "La ciutat del futur" - Nadal al COAC

Imatge: 
© La Ciutat dels Somnis
Per tercer any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes participarà a "La Ciutat dels Somnis", el nou Festival de la Infància organitzat per Fira Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. L'esdeveniment, dirigit a nens i nenes de 0 a 12 anys, amplia enguany els dies d'obertura i se celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

La importància de tenir cura del planeta
Les activitats d'aquesta edició mostraran especialment la importància de tenir cura de l’entorn. D’aquesta manera, l’esdeveniment recrearà una ciutat on els infants podran aprendre jugant amb tota mena de professions i ajudarà a conscienciar els més petits, de manera lúdica, a tenir cura del planeta, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’ONU.

Tallers del COAC
El COAC desenvoluparà tallers que fomentin els objectius marcats per la Llei de l'Arquitectura, que aposta per la promoció de la disciplina arquitectònica en l'edat escolar i busca "promoure l’educació sobre l’arquitectura, el patrimoni construït i les seves incidències sobre les condicions i la qualitat de vida".

Així, sota el lema "La ciutat del futur. Quina ciutat del futur t'agradaria?" i de la mà de Petits Arquitectes, el COAC torna a organitzar una activitat que ja va tenir molt bona acollida i que compleix amb els ODS que aquest any el festival vol fomentar.

Al web de "La Ciutat dels Somnis" podeu consultar més informació del festival, així com els horaris i accessos al recinte firal.
Versió per a imprimirPDF version