Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Setmana d'Arquitectura

 

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Barcelona Building Construmat i l’ArquinFAD, impulsen la Setmana d’Arquitectura 2021 una iniciativa compartida que tindrà lloc del 6 al 16 de maig en una edició híbrida, amb activitats presencials i en línia.

Durant aquests dies, la Setmana oferirà un ampli ventall de propostes relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat. Més enllà de les fronteres físiques, disciplinàries i territorials, la Setmana, en aquest la seva cinquena edició, torna amb la voluntat de reflexionar sobre l’entorn construït i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i el debat.

Enguany, com en edicions anteriors, el COAC, sota l'impuls de la Demarcació de Barcelona, presenta diferents propostes dins la Setmana de l’Arquitectura, entre les quals destaquen: les Festes d’Arquitectura i Arquitectura a les Aules. L’objectiu final d’aquestes dues accions principals és acostar arquitectes a “peu de carrer”, ja sigui entrant a les aules de les escoles, els instituts o universitats, o convertint-se en depositaris de la memòria col·lectiva per encarregar-se de compartir tots aquests coneixements amb la resta de la ciutadania a través de les Festes, i reivindicar reptes i intervencions de diferents edificis i entorns urbans.


Actes organitzats pel COAC en el marc de la Setmana d'Arquitectura: