Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

QUÈ ÉS L’ARQUIESCOLA? Participa des de casa del programa educatiu de COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Dins de la Setmana d’Arquitectura 2020, us volem explicar ArquiEscola, el programa educatiu d’arquitectura a les escoles impulsat pel COAC, i com hi podeu participar. 

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya fa anys que impulsa activament el coneixement de l'arquitectura entre els infants i joves. En aquesta línia, amb l'aprovació el 2017 de la Llei de l’Arquitectura —que preveu la promoció de l’arquitectura a les escoles—, el COAC va impulsar la creació d'un programa educatiu per apropar l'arquitectura a les aules. D'aquesta convicció neix ArquiEscola, un projecte curricular i transversal a totes les matèries, per apropar l'arquitectura a les escoles a partir de les noves estratègies pedagògiques d'ensenyament significatiu i treball per projectes. 

Amb aquest projecte el COAC vol afavorir la construcció participada dels entorns urbans dels més joves, estimular el seu criteri per decidir sobre els espais que habitem i crear consciència sobre la influència de l’arquitectura en la nostra salut, entre d’altres. 

Recupera la presentació en vídeo:

Presentació “QUÈ ÉS L’ARQUIESCOLA? – participa des de casa del programa educatiu de COAC”
L’arquitecta Laura Gómez del Globus Vermell ens parlarà del programa educatiu ArquiEscola, que van dissenyar pel COAC, i de com els arquitectes hi podem participar. L’activitat s’emmarca dins la Setmana d’Arquitectura, organitzada pel COAC, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, i que per primer cop s’ha estès a tot Catalunya. La participació a “Arquitectura a les Aules. Aprendre a casa” ha estat oberta a centres docents i arquitectes de tot l’àmbit territorial català, amb la voluntat d’impulsar, un any més, la creació de tallers pensats per arquitectes i destinats als infants, i que s’ha reinventat per permetre fer-los des de casa. 

Neus Roca, vocal de Formació i Ocupació de la Demarcació de Girona del COAC, farà la presentació de la jornada.


Versió per a imprimirPDF version