Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
XLI Curset de Patrimoni de l'AADIPA: Últims dies d'inscripció

XLI Curset de Patrimoni de l'AADIPA: Últims dies d'inscripció

Imatge: 
© Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
El 13 de desembre es posa en marxa la XLI edició del Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Enguany, el tema de les jornades, que es desenvoluparan del 13 al 16 de desembre a la sala d'actes de la seu del COAC, se centra en els Camins d'aigua: restauració i ús del patrimoni hidràulic.

L'acte inaugural anirà a càrrec d'Antoni Vilanova, president de l'AADIPA; Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset; i Assumpció Puig, degana del COAC.

En aquesta edició, l’objectiu serà apropar-nos a una de les parts del patrimoni industrial més ignorades: el patrimoni hidràulic, el qual, paradoxalment, constitueix un dels fonaments de totes les cultures i civilitzacions del món. Al Curset reflexionarem sobre el seu valor patrimonial (en totes les vessants -artística, etnogràfica, paisatgística, social, etc.- i en les seves diverses escales -territorial, urbana, edificada i petits elements auxiliars-) sobre com s'han de protegir, com delimitar-los, com definim els seus elements essencials, com es comporten els seus materials i, sobretot, com s'han de restaurar, conservar i adaptar a nous usos, si cal. Res que no sigui comú a tot el patrimoni, en definitiva.

Els projectes presentats al Curset, donat que tenen dimensions i cronologies molt diverses, s’agruparan en cinc blocs temàtics segons el seu ús preferent: Proveïment, Agricultura, Usos recreatius, Transport i Energia.

Per assolir aquest objectiu, es compta amb la participació d’especialistes, provinents dels diferents àmbits professionals relacionats amb el tema, els quals exposaran les seves experiències.

Més informació i inscripcions.
23/10/2018
Tornar