Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

XLI Curset de Patrimoni de l'AADIPA: Últims dies d'inscripció

El 13 de desembre es posa en marxa la XLI edició del Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Enguany, el tema de les jornades, que es desenvoluparan del 13 al 16 de desembre a la sala d'actes de la seu del COAC, se centra en els Camins d'aigua: restauració i ús del patrimoni hidràulic.

L'acte inaugural anirà a càrrec d'Antoni Vilanova, president de l'AADIPA; Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset; i Assumpció Puig, degana del COAC.

En aquesta edició, l’objectiu serà apropar-nos a una de les parts del patrimoni industrial més ignorades: el patrimoni hidràulic, el qual, paradoxalment, constitueix un dels fonaments de totes les cultures i civilitzacions del món. Al Curset reflexionarem sobre el seu valor patrimonial (en totes les vessants -artística, etnogràfica, paisatgística, social, etc.- i en les seves diverses escales -territorial, urbana, edificada i petits elements auxiliars-) sobre com s'han de protegir, com delimitar-los, com definim els seus elements essencials, com es comporten els seus materials i, sobretot, com s'han de restaurar, conservar i adaptar a nous usos, si cal. Res que no sigui comú a tot el patrimoni, en definitiva.

Els projectes presentats al Curset, donat que tenen dimensions i cronologies molt diverses, s’agruparan en cinc blocs temàtics segons el seu ús preferent: Proveïment, Agricultura, Usos recreatius, Transport i Energia.

Per assolir aquest objectiu, es compta amb la participació d’especialistes, provinents dels diferents àmbits professionals relacionats amb el tema, els quals exposaran les seves experiències.

Més informació i inscripcions.
23/10/2018
Tornar