Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC atorga les medalles COAC 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Junta de Govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha decidit atorgar les Medalles COAC 2022 als arquitectes Lluís Comeron Graupera (a títol pòstum), a Jan Baca Pericot, a l’Associació Construint a la Sala, a Jordi Querol Piera, a Roser Galceran Piñol (a títol pòstum), a Salvador Tarragó Cid i, per últim, a Fernando Marzá Pérez.

Les Medalles COAC constitueixen la condecoració institucional del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per reconèixer la contribució de persones o institucions al progrés de l’arquitectura o del Col·legi. Els reconeixements s’han entregat en el marc de l'Acte Institucional del COAC, en el qual s'han reconegut als arquitectes que han fet 50 anys de col·legiació i també es van distingir les donacions de fons professionals a l'Arxiu Històric i Biblioteca.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya disposa d’un centre de documentació d’arquitectura de referència i l’Arxiu Històric custodia els fons professionals de 180 arquitectes. Per la seva banda, la Biblioteca és la segona d’Europa en nombre de volums d’arquitectura.

Aquest llegat i aquestes xifres han estat possibles gràcies a les aportacions d’entitats i particulars (siguin arquitectes o no). És per aquest motiu que, ja el 1984, el COAC va instituir la condecoració a entitats i persones en agraïment a la dotació que fan a la institució de fons documentals o bibliogràfics d’interès per a l’Arquitectura i l’Urbanisme. Així mateix, per cinquè any consecutiu, el COAC ha organitzat una exposició virtual,'50 anys d’arquitectura. 1972-2022', en homenatge als companys i companyes, arquitectes, que han celebrat els 50 anys de col·legiació.
16/11/2022
Tornar