Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
No t'ho perdis!

El mes de febrer arriba carregat d'activitats culturals. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El fred de l'hivern ens convida a aprofitar el febrer per visitar exposicions i participar als actes que ens proposa l'Agenda d'Arquitectura, que arriba carregada d'activitats. 

Comencem a Tarragona, on l’arquitecte i fotògraf Eugeni Abella proposa una exposició sobre el Centre de Cultura Internacional d’Avilés, l’obra espanyola d’Oscar Niemeyer. Les fotografies s’han anat fent al llarg d’un lustre i el resultat us interessarà. La mostra es podrà visitar fins a finals de març a la seu de la Demarcació del COAC.

Aquesta exposició ens serveix per introduir una de les més importants de l’any, tant pel contingut com pel continent: 'Línies Dures', una mostra sobre arquitectura catalana del tercer quart del segle XX (centrada a Barcelona). Organitzada conjuntament pel Centre Obert d'Arquitectura i La Virreina, s’exhibeix en un marc d’excepció que mereix una visita per sí sol: l’antiga seu de l’editorial Gustavo Gili, al cor de l’Eixample, un dels edificis més carismàtics i inaccessibles del Grup R, que ara per fi es pot visitar. L’exposició estarà oberta fins al juliol.

Si l’exposició anterior durarà dies, la que us proposem ara s’acaba aviat: els projectes de la Mostra d'Arquitectura del Vallès a l’Ajuntament de Sant Cugat: tots junts, relacionats, amb bones fotografies, parlant entre ells i en un enclavament d’excepció que prou mereix una visita. Teniu de temps fins al dia 13.

Tornant a Barcelona, durant tot el mes de febrer es podrà visitar a la seu del COAC l'exposició 'Català-Roca: arquitectures sense pedigrí'. Organitzada amb motiu del centenari del naixement del fotògraf, la mostra destaca la seva afecció per retratar arquitectures anònimes que, sense el seu ull, s’haguessin perdut.

Fent un interludi en les exposicions, us proposem un curset molt interessant: Arquitectura i Agonisme, del 14 al 28 de febrer al CCCB. Un curs impartit per Cristina Goberna sobre aquest concepte, el d’agonisme, que s’entén imprescindible per la crítica d’arquitectura. El curset tindrà tres sessions presencials dedicades a l’art, la comunicació i la sostenibilitat.

Per últim, recordar-vos les presentacions que aquest mes es celebraran a la seu de La Capell. Quatre llibres diferents i interessants que es presentaran a Plaça Nova i també en directe a través d'Instagram.

Trobareu tota la informació necessària sobre aquests actes a l’Agenda d’Arquitectura del COAC, conjuntament amb molts d’altres. Aquest #Nothoperdis forma també part del podcast Perspectiva, de Catalunya Ràdio, disponible al web de l’emissora.

7/02/2023
Tornar