Exposició de fotografies de l’Arquitectour Lleida

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Després d'haver estat al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida, l'Exposició de fotografies d'Instagram realitzades en el marc de l'Arquitectour Lleida es pot visitar ara a la seu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes. 

L'Arquitectour Lleida va tenir lloc els dies 3 i 4 d'octubre de 2015 i va consistir en un seguit de rutes guiades per edificis i miradors de la ciutat de Lleida, habitualment no visitables, organitzades per la Demarcació de Lleida del COAC.

L’exposició es podrà visitar fins a finals del mes de març, i està formada per una selecció de 50 de les prop de 200 fotografies compartides a Instagram pels participants a l'Arquitectour. 

Veure cartell de l'exposició.

Les xarxes socials i la fotografia van tenir un paper rellevant en aquesta primera edició de l’Arquitectour Lleida. Amb la col·laboració del col·lectiu Igers Lleida, es van organitzar dues activitats relacionades amb Instagram: un taller de fotografia per a Instagram i l’Instawalk.

A l’Instawalk, que va tenir lloc el 3 d’octubre, es va comptar amb la presència dels instagramers especialitzats en fotografia d’arquitectura @gretaway, @stoptheroc, @oriolvm i @ensanx, que sumen més de 270.000 seguidors en total. 

Versió per a imprimirPDF version