Maneres d'habitar: Precedents i herències de 10 anys del Màster d'Habitatge

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc del cicle de conferències "Maneres d'habitar", organitzat per l'Escola Sert, el proper dimarts 30 de juny tindrà lloc la sessió "Precedents i herències de 10 anys del Màster d'Habitatge. Construint una visió global de l'habitar", a càrrec dels arquitectes Zaida Muxí i Josep Maria Montaner.

Després de deu anys de pràctica docent en el Màster Laboratori de l'Habitatge Sostenible de l'ETSAB-UPC, els seus codirectors ens explicaran com va sorgir la idea del màster, com es va organitzar i qui n'ha format part com a professors i conferenciants, així com a estudiants. La construcció compartida de coneixement. Aprofundir en el coneixement holístic de l'habitatge. Les herències, són les derivades professionals d'algunes de les persones que van passar pel mateix.

Zaida Muxí, doctora arquitecta. Professora del Departament d'Urbanisme de l'ETSAB. El 2018 va publicar "Dones, cases i ciutats. Més enllà del llindar". Entre 2015 i 2019 va ser directora d'Urbanisme, habitatge, espai públic i via pública de Santa Coloma de Gramenet.

Josep Maria Montaner, doctor arquitecte. Catedràtic de Composició arquitectònica de l'ETSAB. Autor de més de 40 llibres. El 2015 va publicar "L'arquitetura de l'habitatge col·lectiu. Polítiques i projectes a la ciutat contemporània". Entre 2015 i 2019 va ser regidor d'Habitatge i del Districte de Sant Martí de Barcelona.

Cal inscripció prèvia.

La sessió es retransmetrà en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. Els inscrits rebran un correu el dia abans amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Consulteu les properes conferències del cicle.
Versió per a imprimirPDF version