Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general


PRESENTACIÓ

El divendres 1 de juny a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: l’acte de lliurament dels 21ns Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que reuneix cada any a més de 250 persones entre arquitectes, promotors, empresaris i destacades personalitats del món polític, industrial, universitari, financer i comercial de les Comarques de Girona.


En aquesta 21 edició, les obres dels Premis es mostren en dues exposicions. La primera, del 19 de març al 29 d'abril, ha mostrat la totalitat de les obres presentades a la sala d'exposicions “La Cova”. 

La segona exposició, comissariada per MMMU Arquitectesmostrarà les obres seleccionades i premiades de l'1 de juny al 23 de setembre de 2018, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona. Aquesta segona mostra viatjarà per diversos espais del territori començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès, a Olot, i per la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres. 

Les obres seleccionades i premiades d'aquesta nova edició passaran a formar part del fons documental digital Arquitectura Contemporània de les Comarques de Girona que, any rere any, configuren la base de dades dels Premis i que actualment té 547 registres, permetent la consulta dels projectes per lloc, tipologia i autor, amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a una de les funcions destacables mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió en el conjunt de la societat dels valors de l’arquitectura, acció que desplega en múltiples formats per tot el territori. En aquest sentit, ja des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals. 

 | RECULL DE PREMSA 2018 | CANAL YOUTUBE COAC GIRONA |

ORGANITZA
Demarcació de Girona del COAC

COORDINA
Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC

CONTACTE
Tel. 972 412 727 ext. 32 | Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Amb el suport de:
  


Patrocinadors principals:
     

Patrocinadors:
                     


Col·laboradors:
     
Versió per a imprimirPDF version