Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
PRESENTACIÓBASES 2018VOT OPINIÓSELECCIONATSCATÀLEG


PRESENTACIÓ

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a una de les funcions destacables mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió en el conjunt de la societat dels valors de l’arquitectura, acció que desplega en múltiples formats per tot el territori.

En aquest sentit, ja des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals. Es poden presentar als premis obres que abordin diferents escales de treball, entorns i formes d’intervenció que s’adscriuran en una de les seves quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

En aquesta 21 edició, les obres dels Premis es mostrataran en dues exposicions. La primera, que es podrà veure a la sala d'exposicions a la sala “La Cova” durant els mesos de març i abril, mostrarà la totalitat de les obres presentades.
La segona exposició, comissariada per Adriana Martínez, serà itinerant i mostrarà les obres seleccionades i premiades, i s’inaugurarà al juny, durant l’acte de lliurament dels Premis, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona. Aquesta segona mostra viatjarà per diversos espais del territori començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès, a Olot, i per la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres. 

Les obres seleccionades i premiades d'aquesta nova edició passaran a formar part del fons documental digital Arquitectura Contemporània de les Comarques de Girona que, any rere any, configuren la base de dades dels Premis i que actualment té 547 registres, permetent la consulta dels projectes per lloc, tipologia i autor, amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans.


 | RECULL DE PREMSA 2018 | CANAL YOUTUBE COAC GIRONA |


ORGANITZA
Demarcació de Girona del COAC

COORDINA
Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC

CONTACTE
Tel. 972 412 727 ext. 32 | Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Amb el suport de:
  


Patrocinadors principals:
   

Patrocinadors:
                     


Col·laboradors:
   
Versió per a imprimirPDF version