Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dc, 24 juliol fins Dv, 06 setembre
De dilluns a divendres...

Exposició: Projectes presentats al Concurs de...

Exposició: Projectes presentats...

Jornades Arquitectura Cooperativa al COAC

Jornades Arquitectura Cooperativa al COAC

Imatge: 
© Jornades d'Arquitectura Cooperativa
El Col·legi d'Arquitectes organitza els dies 26, 27 i 28 de febrer, dins el Programa de Millora de la Competitivitat del Pla Impulsa, unes Jornades centrades en el paper actiu de l’arquitecte en els processos de participació ciutadana.

Sota el lema "Tres dies CO al COAC. Participa!", les jornades estan comissariades per Eva Serrats i Francesc Pla (levenet) i compten amb la coproducció de diverses entitats. 

Les Jornades Arquitectura Cooperativa, que tindran lloc a plaça Nova, estan adreçades tant a arquitectes com a ciutadans que formen part de processos participatius concrets o que, des del seu rol professional dins les administracions, tenen la necessitat d’integrar els processos de participació en la seva tasca de servei a la ciutadania. L'assistència és lliure i gratuïta.

Davant la creixent voluntat d’una part de la ciutadania de formar part dels processos de transformació de la ciutat, l'objectiu dels processos participatius és incloure en el procés de disseny urbanístic i arquitectònic als agents implicats (i/o afectats) per la transformació, principalment veïns i usuaris de l’espai. El disseny participatiu consisteix a cercar vies inclusives per integrar els diferents agents, transformant el projecte en un procés col·laboratiu, creatiu i obert, que retorni la capacitat de decisió als agents i experts locals.

D'aquesta manera, els objectius de les Jornades són:

· Oferir formació al col·lectiu d’arquitectes en eines i metodologies de participació ciutadana.
· Definir unes condicions adients per al desenvolupament dels processos de participació ciutadana.
· Promoure el rol útil de l’arquitecte en projectes i processos de participació ciutadana.
· Compartir coneixements i coordinar iniciatives.

Accedir a la pàgina Web de les Jornades
  
"Canvi d’Època i Protagonisme Ciutadà", amb Joan Subirats. 26 FEB 18.30 hCinema documental: "Thoughts on Participatory". 26 FEB 20 hTallers 27 FEBXerrades 27FEB
Ecumenòpolis: "Landskating". 27 FEB 20 h"Construir en col·lectiu", a càrrec de LaCol. 28 FEB 11 hDebat i Conclusions 28 FEB 12 h

 
Veure els vídeos:

 

9/02/2016
Tornar