Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L’Arxiu Històric cedeix documentació dels fons Rafael Masó i Fidel Aguilar a l’exposició “Celso Lagar i Hortense Bégué. Els anys catalans (1915-1918)”, del Museu d’Art de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

A l’exposició temporal “Celso Lagar i Hortense Bégué. Els anys catalans (1915-1918)”, que té lloc al Museu d’Art de Girona fins al 6 de març del 2022, s’hi pot trobar documentació de la mostra que Celso Lagar va fer a la sala Athenea l’any 1915, i del Catàleg-Programa de l’exposició ‘Celso Lagar i Hortense Begué’ realitzada a les Galeries Dalmau de Barcelona. 

Aquesta documentació dona a conèixer els actes que es realitzaran en aquests dos esdeveniments on es convidava al pintor salmantí a exposar una part de la seva obra pictòrica expressionista. Aquesta documentació gràfica procedeix del Fons Rafael Masó i Fons Fidel Aguilar que custodia l’Arxiu Històric del COAC, a Girona. 

Celso Lagar i Hortense Bégué. Els anys catalans (1915-1918),
que haestat comissariada per l’historiadora de l’art Lluïsa Faxedas, ens explica un moment clau de la seva trajectòria, el que abasta els anys que va passar a Catalunya entre 1915 i 1918. També s'hi presenta la trajectòria de la seva esposa i companya artística, l’escultora francesa Hortense Bégué.

14/12/2021
Tornar