No t'ho perdis! Gener 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El primer #Nothoperdis de l’any pentina el nostre panorama cultural per seleccionar les activitats més destacades d'arreu del territori. 

Comencem amb una exposició molt interessant, que creua agosaradament els gravats de Piranesi amb les fotografies d’Humberto Rivas, establint entre ells un diàleg insospitat. Es podrà visitar a la galeria Artur Ramon Art des del 30 de gener fins al 30 d’abril. 

Una segona exposició rellevant es pot visitar encara al CaixaFòrum Barcelona fins al 8 de març: Càmera i Ciutat, la vida urbana en la fotografia i el cinema, on diversos fotògrafs i cineastes ens deixen la seva visió sobre la ciutat.

Com a tercera proposta us deixem una labor de comissariat artístic: la que Antoni Llena ha fet sobre 150 dibuixos de Joan Miró creant una constel·lació, una metaobra que ens parla de com fer ordenant. L’obra s’ha creat amb fons de la Fundació Miró, on s’exhibeix, i es podrà visitar del 7 de febrer al 7 de juny.

La quarta exposició ens porta a Tarragona, on el 13 de febrer s’inaugura a la seu del COAC la mostra “Jvjol i el dibuix”, que exhibeix per primera vegada una bona col·lecció de dibuixos del mestre a la seva ciutat natal. Es podrà visitar fins al 17 d’abril. 

Com a cinquena exposició us proposem “Mars de plàstic”, al Roca Barcelona Gallery fins al 29 de gener, un enfocament en positiu sobre aquests mars d’hivernacles que cobreixen molts sòls cultivables al llarg de la geografia espanyola.

La sisena proposta és un recordatori: visitar en els seus darrers dies “Per Durar” a la seu de Plaça Nova, una mostra sobre la restauració d’arrebossats tradicionals per part de les dones del Tiébélé, Burkina Faso, catalogats com a patrimoni mundial per la UNESCO.

Passem a les conferències: El 6 de febrer a Tarragona Flores & Prats n’imparteixen una anomenada “La disciplina de l’existent”, on explicaran els mecanismes de projecte de la seva Sala Beckett.

I per últim, dins del dicle de conferències d’hivern de l'IAAC l’arquitecte Winy Maas, principal de l’estudi MVRDV, brillant orador, ve a explicar què l’ocupa actualment.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes al web de l’Agenda d’Arquitectura.


28/01/2020
Tornar