Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Congrés d'Arquitectura 2016.

Congrés d'Arquitectura 2016. Construir una visió col·lectiva de futur sobre l’arquitectura, i difondre-la

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza enguany un Congrés d’Arquitectura que serà un espai de trobada perquè els professionals, els ciutadans i les institucions puguin avançar en un nou posicionament de l’arquitectura que faci possible les millors respostes als nous reptes socials, mediambientals i econòmics de la societat d’ara i del futur.

Amb la convocatòria d’aquest esdeveniment el Col·legi dóna continuïtat a una tradició iniciada l’any 1931. Des d’aleshores fins a l’actualitat se n’han organitzat nou, el darrer dels quals l’any 1996, coorganitzat amb la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA).

El Congrés d’Arquitectura 2016 s’allunya del format habitual d’aquests esdeveniments, amb l'objectiu de que sigui obert i participatiu. S’iniciarà el proper mes de juny i acollirà activitats durant sis mesos, fins el novembre. La clau serà la participació activa dels arquitectes, involucrant també a altres professionals i a la ciutadania. Amb les comunicacions que enviin els participants es fomentarà un debat continu i obert a través del web del Congrés i les xarxes socials. A banda del debat en línia, el Congrés inclourà un ampli programa d’actes en diferents formats (xerrades, concursos, exposicions, taules rodones), que tindran lloc a les diferents seus del territori.

Pots enviar la teva comunicació, a partir de l'1 de juny, a través del web del Congrés, que formarà part, d'aquesta manera, del debat obert a les xarxes socials i el web. Les comunicacions hauran d'encabir-se en un dels tres eixos temàtics del Congrés, que són: context (anàlisi i explicació de la realitat), instruments (eines que permeten actuar als arquitectes), i objectius (prioritats de l'arquitectura que han de compartir-se).

Per a més informació i detalls de com participar clica aquí.

Consulta l'entrevista al degà del COAC, a La Vanguardia, en relació al Congrés.
28/04/2016
Tornar