Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Nadal al COAC: Programació d'activitats

  Per celebrar les festes de Nadal, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha programat un seguit d’activitats obertes també a la ciutadania que tenen lloc a les diferents seus col·legials:Barcelona

  13/12/2018

 • La rehabilitació de la façana del COAC, nominada al Premi Mies...

  L'11 de desembre la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe han anunciat les obres nominades al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2019.

  11/12/2018

 • El COAC, contra les violències sexuals

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) s’ha adherit a la campanya de sensibilització Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor, impulsada per l’Institut Català de les Dones (ICD), en el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de novembre de 2018.

  23/11/2018

 • Apunta’t a l’"Arquitectura a les Aules"! Fem que...

  Per tercer any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme —conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe Barcelona, Barcelona Building Construmat i ArquinFAD— la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 9 al 19 de maig del proper any.

  21/11/2018

 • Estrenem un nou programa educatiu!

  L'arquitectura està vinculada a les persones: habitem les nostres llars, carrers, barris, ciutats, etc. Ens ajuda a entendre l'entorn i, alhora, a ser crítics per millorar-lo. Conscients de la importància d'introduir aquests conceptes ja des de la infància —i recolzats per la Llei de l’Arquitectura, que aposta per la promoció de l’arquitectura en edat escolar—, el COAC està desenvolupant el seu projecte educatiu per apropar aquesta disciplina a les aules.

  6/11/2018

 • Vine a cantar amb la Coral dels Arquitectes de Catalunya

  El pasado 14 de noviembre se constituyó la Coral de los Arquitectos de Cataluña, formada por un grupo de arquitectos con ilusión para compartir la afición a la música. Te gusta cantar? Quieres compartir un rato de juegos con compañeros de profesión?

  18/10/2018

 • Tret de sortida al Grup Obert de Dones Arquitectes

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va constituir, el passat 29 d’octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes. En aquests moments, aquest nou espai de debat compta amb la participació d’una vintena de professionals, que representen la mirada plural i diversa de l’arquitectura.Transformar el Col·legi i l’exercici professional

  30/10/2018

 • Els arquitectes, peça clau en l’impuls de l’Agenda 2030 a...

  Des de l’any 2016, l’Agenda 2030 determina el full de ruta de les Nacions Unides que, fins a l’any 2030, busquen avançar cap a un model global de desenvolupament sostenible. Aquest marc d’actuacions es concreta amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que incorporen fites i indicadors que avaluen l’assoliment dels objectius proposats.

  30/10/2018

 • XLI Curset de Patrimoni de l'AADIPA: Últims dies d'...

  El 13 de desembre es posa en marxa la XLI edició del Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Enguany, el tema de les jornades, que es desenvoluparan del 13 al 16 de desembre a la sala d'actes de la seu del COAC, se centra en els Camins d'aigua: restauració i ús del patrimoni hidràulic.

  23/10/2018

Pàgines