Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Aprovada la Llei de l'Arquitectura

  El Parlament de Catalunya ha aprovat avui dimecres 28 de juny la Llei de l'Arquitectura amb 98 vots a favor (Junts pel Sí, Catalunya Sí Que Es Pot, Partit dels Socialistes i Partit Popular), 9 en contra (CUP) i 25 abstencions (Ciutadans). Conclou així un procés iniciat fa quatre anys pel Departament de Territori i Sostenibilitat amb l'impuls del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la col·laboració de diferents entitats, institucions, escoles d'arquitectura i arquitectes a títol individual.

  28/06/2017

 • Punts clau de la Llei de l'Arquitectura

  La Llei de l’Arquitectura, pionera a l’Estat espanyol i la segona a nivell europeu, estableix l’arquitectura com a activitat d’interès general i fonament per al benestar i la cohesió social. En conseqüència, el Govern i les administracions públiques determinaran les actuacions de foment i impuls de la qualitat arquitectònica i urbanística i mesures per propiciar el marc d’actuació adequat en la contractació pública i com a referència també per a les actuacions en l’àmbit privat.

  28/06/2017

 • Quatre anys de tasca conjunta en favor del valor social de l’...

  A principis de l’any 2013, Santi Vila, aleshores conseller de Territori i Sostenibilitat, recollia positivament la proposta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de desenvolupar una Llei de l’Arquitectura en la línia de la llei francesa.

  28/06/2017

 • AMPLIAT TERMINI. Avantatges especials per als col·legiats que...

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya s’ha adherit al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient" de l’Ajuntament de Barcelona, fet que permetrà als col·legiats barcelonins accedir a descomptes i bonificacions si es comprometen a emprendre accions d’eficiència energètica derivades del ‘Pla d’Acció Barcelona + Sostenible’ redactat

  22/06/2017

 • La Llei de l’Arquitectura es vota al Parlament de Catalunya

  Després d’haver-se superat el període compareixences per part de diferents institucions i associacions que han pogut exposar el seu punt de vista pel que fa al contingut del text, el proper dimecres 28 de juny el ple del Parlament de Catalunya durà a terme el debat final i votació per a l’aprovació de la Llei de l’Arquitectura.Sí a l’Arquitectura: 4 anys de treball intens, amb l’impuls del COAC

  22/06/2017

 • La Setmana de l'Energia s'obre al COAC

  L'Institut Català de l'Energia (ICAEN) ha escollit el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) per obrir la Setmana de l'Energia, on es va presentar la façana fotovoltaica del COAC en el marc de la jornada sobre "Rehabilitació energètica i autoconsum fotovoltaic als edificis".

  16/06/2017

 • El component social, la qualitat i la precisió, presents en...

  Ahir 15 de juny es va fer pública a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya la decisió del jurat de la 3a edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA, en un acte celebrat en el marc de la III Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.

  15/06/2017

 • L’Arxiu Jvjol dóna al Col·legi d’Arquitectes els projectes...

  Amb aquesta donació es consolida la col·laboració entre l’Arxiu Jvjol i l’Arxiu Històric del COAC, iniciada fa prop de vint anys. En aquell moment, els hereus de l’arquitecte van cedir en dipòsit al Col·legi més d’un centenar dels seus projectes, duts a terme a la província de Barcelona. La font monumental de la plaça d’Espanya o la Casa Planells de Barcelona, Can Negre i la Torre de la Creu a Sant Joan Despí en són alguns dels exemples més coneguts.

  14/06/2017

 • La flexibilitat arquitectònica de Thomas Raynaud convenç a l...

  El cicle ‘Europa, Europa’ va ser l’escenari de la conferència de l’arquitecte francès Thomas Raynaud, que va fer gala de la seva capacitat per construir espais flexibles i fàcilment adaptables.

  13/06/2017

Pàgines