• Concurs per al comissariat de l'exposició dels Premis d...

  La Vocalia de Projecció i Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca un concurs per a la contractació d’un projecte de disseny i comissariat que elabori una proposta per a l’exposició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017.Hi haurà una única fase de concurs i s’hi podran presentar totes les persones físiques o jurídiques interessades, que tinguin capacitat per contractar i estiguin col·legiades al COAC.

  13/01/2017

 • Sorteig entre els participants a l'activitat "Com és...

  Ja tenim guanyador del sorteig celebrat en el marc de l'activitat "Com és la ciutat on voldries viure?", organitzada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la Cooperativa Jordi Capell.Més de 50 nens i nenes s'han acostat aquests dies a plaça Nova i han preparat una carta de Reis molt especial. Han dibuixat la seva ciutat ideal, els espais on voldrien viure, els indrets que imaginen...

  5/01/2017

 • Noves corresponsalies a Alemanya, Argentina i Brasil

  Per quart any consecutiu s'ha celebrat la trobada anual amb els corresponsals internacionals del COAC, que va tenir lloc el passat 23 de desembre a plaça Nova. Durant l'acte, es van presentar 5 nous corresponsals: Lluís Casadevall (Múnic, Alemanya), Pau Iglesias (Passo Fundo, Brasil), Carles Arribas (Rio de Janeiro, Brasil), Bibiana Sciortino (Còrdova, Argentina), i Lea Eidler, que susbstitueix al corresponsal de San Francisco, EUA.

  10/01/2017

 • Nadal al COAC

  Per celebrar les festes de Nadal, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha programat un seguit d’activitats obertes a la ciutadania, que tenen lloc a les diferents seus col·legials.Barcelona

  21/12/2016

 • 75è aniversari de la presència del Col·legi d'Arquitectes...

  Què tenen en comú Bob Dylan, el Jeep i El Corte Inglés? Doncs que tant el flamant premi Nobel de Literatura com el llegendari automòbil nord-americà i els grans magatzems comercials han celebrat enguany el seu 75è aniversari. A aquest trio atzarós i septuagenari cal afegir-hi, també, la representació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a l’Ebre nascuda, com tots ells, fa quinze lustres.

  20/12/2016

 • Per Nadal, més tallers d'arquitectura i ciutat al COAC

  Del 27 al 29 de desembre la seu de plaça Nova acull un seguit de tallers infantils per a nens i nenes a partir de 6 anys, amb els quals el Col·legi tornarà un any més a obrir les seves portes durant les festes nadalenques. Es tracta d'activitats pedagògiques que tenen per objectiu apropar l’arquitectura a la societat, concretament als més petits.

  13/12/2016

 • Enric Batlle i Juan Herreros participen a la cloenda del...

  L'arquitecte madrileny Juan Herreros va obrir la jornada de cloenda del Congrés d'Arquitectura, i ho va fer amb una conferència sobre l'interès general de l'arquitectura i els seus valors per millorar les ciutats, el territori i la vida de les persones. 

  30/11/2016

 • Carles Puigdemont a la cloenda del Congrés d'Arquitectura...

  El divendres 25 de novembre, després d'una setmana intensa de debats i conferències, es va posar punt final a sis mesos de Congrés. El lloc escollit: el Mercat de Sant Antoni, en obres. Un espai privilegiat, perquè poca gent hi havia accedit abans.

  29/11/2016

 • Josep Lluís Mateo i Eva Franch, al Congrés d'Arquitectura

  El Congrés d'Arquitectura va encarregar a Josep Lluís Mateo una reflexió sobre els valors de l'arquitectura. Un repte no exempt de dificultats, com va reconèixer el degà del COAC, Lluís Comerón. Però Mateo va estar a l'altura de l'encàrrec amb precisió, serenitat i, per què no, intimitat. Ho va fer "en abstracte", no des del seu punt de vista personal ni professional, com va explicar.

  28/11/2016

Pàgines