• Philip Ursprung i Josep Lluís Mateo al cicle "Europa, Europa"

  Philip Ursprung transporta el públic de la conferència al...

  El passat 9 de febrer va tenir lloc la segona conferència d’“Europa, Europa”,  cicle comissariat per l’arquitecte i editor Moisés Puente en el qual es presenta, cada 15 dies i fins al mes de juny, una mostra de l’arquitectura europea contemporània amb les conferències de 5 arquitectes i 4 crítics convidats que, a la vegada, seran presentats per arquitectes catalans.

  20/02/2017

 • El COAC signa un conveni de col·laboració amb la Fundació...

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Emprèn. El degà del COAC, Lluís Comerón, i el president del Patronat de la Fundació Emprèn, Antoni Angerri i Feu, van formalitzar el passat 17 de febrer la signatura del conveni, l'objectiu del qual és el suport i assessorament dels col·legiats emprenedors.

  20/02/2017

 • La tramitació de la Llei de l'Arquitectura avança:...

  El Projecte de llei de l'arquitectura avança en la seva tramitació parlamentària, i actualment ja està en la fase de compareixences al Parlament per part de diferents institucions i associacions que exposen el seu punt de vista pel que fa al contingut del text. Compareixença del COAC

  20/02/2017

 • La Demarcació de Girona i Citylift signen un conveni per...

  La Demarcació de Girona del COAC ha signat un conveni amb l’empresa Citylift per treballar conjuntament en accions formatives i de promoció de l’arquitectura. El conveni el van signar el 26 de gener el president de la Demarcació de Girona del COAC, Narcís Reverendo, i el director general de l’empresa Citylift, Cayetano Pérez.

  17/02/2017

 • La nova interfície esdevé el canal únic per als tràmits de...

  El proper 15 de març, després d'un any de la posada en marxa de la nova interfície de Visat, l'antic aplicatiu de Visat, el "WebVisat", deixarà d'estar operatiu. 

  16/02/2017

 • El COAC convoca un concurs per a la redacció del document...

  El passat 22 de desembre de 2016 l'Assemblea General Ordinària del Col·legi va aprovar la realització, durant el 2017, del Pla Director Patrimonial de l'immobiliari col·legial, per tal de preveure i planificar en el temps les actuacions pendents de manteniment, renovació i adequació  dels edificis del Col·legi. L'objectiu d'aquest Pla és adequar tècnica i ambientalment les sis seus propietat del COAC.

  7/02/2017

 • El COAC i Technal signen un conveni per a l'organització...

  El Col·legi d’Arquitectes ha signat un conveni amb l’empresa Technal per a l'organització d'accions formatives i de difusió dels productes Technal durant el 2017. El conveni el van signar el passat 23 de gener la secretària de la Junta de Govern del COAC, Assumpció Puig, i el Sr. José Velasco en qualitat d'apoderat de Technal. Accions formatives i de difusió de productes Technal

  7/02/2017

 • L’edificació segueix molt lluny de la normalització, sense un...

  L’any 2016 ha seguit augmentant la superfície dels projectes d’execució, però l’increment es deu a pocs projectes de molta superfície. A banda de Barcelona, la resta de Catalunya segueix en situació de paràlisi, amb creixements negatius en alguns casos. La renovació urbana, activitat cabdal per al futur, no augmenta i esdevé el principal problema.

  1/02/2017

 • Office KGDVS omplen la sala d’actes en la primera conferència...

  El passat dijous 26 de gener va arrencar el cicle Europa Europa que, comissariat per l’arquitecte i editor Moisés Puente, presentarà cada 15 dies i fins al mes de juny una mostra de l’arquitectura europea amb les conferències de 5 arquitectes i de 4 crítics convidats que seran presentats, a la vegada, per arquitectes catalans.

  1/02/2017

Pàgines