Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Conversa: Com la renovació urbana afecta a la vida de les...

  Sota el títol Com la renovació urbana afecta a la vida de les persones? Una mirada transversal, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el pròxim dilluns 19 de març, a les 18h, una conversa pluridisciplinària sobre els efectes de la renovació urbana en el dia a dia dels ciutadans, així com en el desenvolupament de l’economia circular o en la lluita contra el canvi climàtic, entre altres.

  22/02/2018

 • Lleida aposta per més zones verdes i de gaudi ciutadà

  El passat 10 de gener, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà i Rural i de Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i el membre de la Junta del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Ramon Llobera, van presentar els guanyadors del programa Espais Singulars per a la reforma de la plaça de l’Auditori i la reforma de la plaça de la Panera.

  22/02/2018

 • Escalfant motors per a "La Intercol", la Cursa...

  La IX edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018, en la qual el COAC participa com a coorganitzador, ja té data: dissabte 14 d'abril. Es tracta d'una cursa anual organitzada per 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya per fomentar l'esport, la salut i el companyerisme. "La Intercol" està oberta als col·legiats i membres de les entitats participants, així com als seus familiars i amics, sempre que siguin majors d'11 anys.

  20/02/2018

 • El COAC, el CAATEEB i l’APCE constitueixen la Taula Tècnica de...

  Es constitueix la Taula Tècnica de la Construcció-Promoció Immobiliària de Barcelona, que té com a objectiu l’anàlisi i reflexió sobre la situació del sector de la promoció-construcció immobiliària, així com proposar accions i actuacions que millorin la qualitat dels productes i la professionalitat dels operadors. La Taula també analitzarà normatives i elaborarà propostes de modificacions dirigides a les administracions competents. La Taula, instrument clau en la defensa del sector

  15/02/2018

 • El nou programa educatiu del COAC, comissariat per El Globus...

  El COAC ha resolt el concurs per comissariar el seu projecte educatiu. El Globus Vermell seran els encarregats de desenvolupar una proposta que apropi l’arquitectura i la figura de l’arquitecte a la societat.

  5/02/2018

 • Convocada la 21a edició dels Premis d'Arquitectura de les...

  La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018, que aquest any arriben a la 21ª edició. Els Premis tenen l’objectiu de donar valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals. 

  5/02/2018

 • S'obre la 10a convocatòria del Premi Internacional de...

  En el marc de la 10a Biennal Internacional de Paisatge, que se celebrarà a Barcelona del 26 al 29 de setembre de 2018, s'obre la convocatòria del Premi de Paisatge Rosa Barba, patrocinat per la Fundació Banc Sabadell.Poden presentar-se al Premi els projectes de paisatge i projectes de planejament de paisatge creats arreu del món entre 2013 i 2018. Un cop tancada la convocatòria, el jurat seleccionarà 10 finalistes que presentaran els seus projectes durant la Biennal.

  5/02/2018

 • La revista Quaderns ja té nova direcció

  El COAC ha resolt el concurs convocat per escollir els tres equips d’arquitectes que dirigiran cada un d’ells un dels tres propers números previstos. Les propostes guanyadores han estat les presentades per Xavier Monteys —número 271, octubre 2018—; Josep Ferrando i Marta Poch —número 272, març 2019—; i Ferran Grau, Núria Casais i Rafa Mateo —número 273, octubre 2019.

  31/01/2018

 • En marxa el nou web renovaciourbana.cat

  El Col·legi d’Arquitectes posa en marxa el web renovaciourbana.cat, un nou portal exclusivament dedicat als reptes de la renovació urbana. El nou espai virtual es va presentar el passat 22 de gener en el marc dels actes d’inauguració de la nova façana del COAC.

  30/01/2018

Pàgines