• El COAC acompanya a la representació catalana del Govern al...

  El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, va acompanyar a la representació catalana del Govern de Catalunya al Mercat Internacional dels Professionals en Immobles (MIPIM), que va tenir lloc del dimarts 14 al divendres 17 de març, a Cannes (França).

  14/03/2017

 • Tornem a ser 10.000!

  Des d’aquest mes de març, el Col·legi d’Arquitectes representa i dóna veu a 10.000 companyes i companys arquitectes, xifra a la qual tan sols s’havia arribat de manera puntual entre els anys 2008 i 2011, quan encara es mantenia la inèrcia del gran creixement econòmic d’inicis de segle.

  23/03/2017

 • Nova convocatòria dels Ajuts COAC a la cooperació local i...

  Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya obre, per sisè any, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar part del seu pressupost a finalitats socials.

  20/03/2017

 • El degà parla sobre el futur de la professió amb estudiants de...

  El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, va parlar sobre el futur de l'arquitectura amb estudiants de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), on va presentar, el passat 8 de març, els resultats de l’estudi sobre l’estat de la professió realitzat pel COAC: “Els arquitectes. Situació, oportunitats i perspectives”.

  8/03/2017

 • Bruther presenta una obra modesta i ambiciosa que no defrauda...

  El passat 23 de febrer Alexandre Theriot i Sthépanie Bru, fundadors el 2007 del despatx d’arquitectura francès Bruther, van protagonitzar la tercera sessió del cicle “Europa, Europa”.

  7/03/2017

 • Compareixença del degà al Parlament per parlar sobre la Llei d...

  El dimecres 1 de març, el degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, ha comparegut a la comissió de territori del Parlament de Catalunya per exposar el punt de vista del COAC sobre el contingut del Projecte de llei d’arquitectura. 

  1/03/2017

 • Philip Ursprung i Josep Lluís Mateo al cicle "Europa, Europa"

  Philip Ursprung transporta el públic de la conferència al...

  El passat 9 de febrer va tenir lloc la segona conferència d’Europa, Europa, cicle comissariat per l’arquitecte i editor Moisés Puente en el qual es presenta, cada 15 dies i fins al mes de juny, una mostra de l’arquitectura europea contemporània amb les conferències de 5 arquitectes i 4 crítics convidats que, a la vegada, seran presentats per arquitectes catalans.

  20/02/2017

 • El COAC signa un conveni de col·laboració amb la Fundació...

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Emprèn. El degà del COAC, Lluís Comerón, i el president del Patronat de la Fundació Emprèn, Antoni Angerri i Feu, van formalitzar el passat 17 de febrer la signatura del conveni, l'objectiu del qual és el suport i assessorament dels col·legiats emprenedors.

  20/02/2017

 • La tramitació de la Llei de l'Arquitectura avança:...

  El Projecte de llei de l'arquitectura avança en la seva tramitació parlamentària, i actualment ja està en la fase de compareixences al Parlament per part de diferents institucions i associacions que exposen el seu punt de vista pel que fa al contingut del text. Compareixença del COAC

  20/02/2017

Pàgines