Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
SUPORT PROFESSIONALFORMACIÓ I OCUPACIÓPROMOCIÓ ARQUITECTURAQUOTES I SERVEIS


ESCOLA SERT

Formació contínua. L'Escola Sert del COAC organitza de forma recurrent jornades gratuïtes per als arquitectes col·legiats sobre normatives i tendències en la professió.

Descompte del 12,5% en formació especialitzada. Pel que fa als cursos i postgraus que programa l'Escola Sert, els arquitectes col·legiats gaudeixen d'un descompte del 12,5% respecte el preu general. Així mateix, gaudeixen de la possibilitat de fraccionar el pagament sense interessos.

Campus Professional. Organitzat per l'Escola Sert, el Campus ofereix un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i els arquitectes col·legiats, des d'on els professionals de l'arquitectura tenen l'oportunitat de conèixer les darreres novetats desenvolupades per les empreses del sector, així com ampliar la seva xarxa de contactes.

Jornades tècniques específiques. L'Escola Sert organitza sessions monogràfiques sobre temes d'interès per a les persones col·legiades amb la col·laboració d'institucions i empreses especialitzades. 

Càpsules formatives de la FormaTecA. La FormaTecA és un espai virtual de suport per a l’exercici professional, en el qual els col·legiats hi trobaran un catàleg digital de càpsules formatives i informatives pensades per donar suport en les diferents etapes i aspectes de la professió. Són un recurs d'autoaprenentatge que recull tant les qüestions més consultades pels arquitectes, com d’altres sobre tendències i especialitats dins la professió. A través d'una metodologia pedagògica dinàmica, la FormaTecA combina recursos de tipus audiovisual, gràfics i interactius.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari
 

BORSA DE TREBALL

Borsa d'ofertes de feina específiques per a arquitectes. Els arquitectes col·legiats tenen a la seva disposició ofertes de feina (laborals i professionals) relacionades amb les seves preferències i interessos, vinculades a activitats i sectors diferents. Aquestes ofertes estan disponibles a través de la plataforma de la Borsa de Treball. 

Publicació del currículum i el portfoli a l'espai Arq2Arq. La Borsa de Treball del COAC posa a disposició de les persones col·legiades un espai virtual de trobada entre arquitectes col·legiats, on podràs trobar perfils especialitzats per a poder realitzar col·laboracions professionals. Mitjançant aquesta eina, els ciutadans també poden buscar arquitectes especialistes en l'àmbit d'interès. 

Activitats per l’impuls de l’ocupació. Els arquitectes col·legiats poden assistir a les trobades que la BT organitza sobre temes d'interès en l'àmbit de l'ocupació.

Orientació inicial en autoocupació. Els arquitectes col·legiats poden rebre informació sobre recursos públics de suport a l’emprenedoria.   

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari
 

ATENCIÓ SOCIAL

Assessorament en serveis socials. El Servei d’Atenció Social del COAC ofereix assessorament davant de qualsevol situació personal o familiar que afecti o condicioni la vida i el benestar dels col·legiats, així com informació i orientació sobre l’obtenció de prestacions econòmiques de caràcter social (llargues malalties, dependència, salut mental, violència masclista...).

Atenció social al col·legiat. Els col·legiats que ho necessitin tenen a la seva disposició un servei d’atenció social que els acompanya i ajuda a trobar els recursos i suports convenients per donar resposta a les seves demandes i necessitats de manera individualitzada. En la mateixa línia, el COAC dona informació sobre les possibilitats de bonificacions de la quota o de fraccionament o ajornament de les obligacions econòmiques que els arquitectes tinguin amb el Col·legi.
 
Versió per a imprimirPDF version