Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Concurs d'intervenció sobre parets mitgeres per la Setmana d'Arquitectura

Imatge: 
Plaça de les Dones del 36, Barcelona (2009). Autors del projecte: Espinàs i Tarrasó
L'Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona convoca, en col·laboració amb el COAC, un concurs d'intervenció sobre parets mitgeres en el marc de la Setmana d'Arquitectura 2017, que se celebrarà el proper mes de maig.

En línia amb l'eix temàtic de la Setmana, la renovació urbana, el concurs pretén posar la situació de les parets mitgeres a debat urbà. Amb aquesta invitació a repensar les mitgeres existents, es busca posar en crisi la naturalitat amb què acceptem aquestes façanes residuals en permanent estat de provisionalitat que abunden a la nostra ciutat i que, per moments, són part dominant del paisatge urbà. La voluntat és convertir aquestes fractures urbanes en espais de reflexió i aprofitament tenint com a objectiu la seva recuperació paisatgística.

L'emplaçament escollit per al desenvolupament del concurs són les dues parets mitgeres que delimiten la plaça de les Dones del 36, al barri de la Vila de Gràcia. Es tracta de dues parets mitgeres que sorgeixen a partir de l'enderrocament de les finques adjacents amb la finalitat de consolidar aquesta plaça.

Fins al 10 de maig, els interessats podran formular consultes enviant un correu electrònic a concursmitgera@coac.net.

El termini de lliurament de propostes finalitzarà el 17 de maig de 2017

El procés de selecció es realitzarà en dues fases. En una primera fase, el jurat tècnic farà una selecció d'un mínim de cinc propostes. Una vegada es tinguin les propostes finalistes, s'exposaran públicament perquè la ciutadania i el veïnat puguin votar la seva proposta preferida. Està previst que la votació popular, que estarà oberta a tothom, es faci del 20 al 26 de maig, coincidint amb la Setmana d'Arquitectura. En el cas d'empat, la proposta guanyadora serà la que més puntuació hagi obtingut en la valoració del jurat.


Bases i documentació annexa:

· Bases del Concurs
· Annex 1. Plaça de les Dones del 36
· Annex 2. Declaració responsable
· Annex 3. Fitxa resum equip
· Document de treball (dwg)


Consulta aquí les preguntes formulades en relació al concurs, i les respostes corresponents.
5/05/2017
Tornar