Propers Actes

imatge de la costa brava.

S'amplia la suspensió de llicències a la Costa Brava

Imatge: 
© Wikipedia
El passat 13 de febrer, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona va acordar assumir el document d'objectius, propòsits i avanç del Pla director urbanístic dels sòls no sostenibles del litoral gironí i sotmetre’l a informació pública durant un mes, del 15 de febrer al 15 de març inclosos.

El document, els estudis i els plànols complementaris es poden consultar al tauler electrònic de la Generalitat de Catalunya.

Simultàniament al tràmit d'informació pública, seran consultats els ajuntaments afectats pel PDU, que són: Portbou, Colera, Llançà, Port de la Selva, Cadaqués, Roses, Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador i L'Escala; Torroella de Montgrí, Pals, Begur, Palafrugell, Mont-ras, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Castell- Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro; Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.

La Comissió també va acordar suspendre llicències en un àmbit superior al que ja havia aprovat a la reunió del 17 de gener. Al DOGC de 15 de febrer hi podeu consultar els àmbits detallats a l'anunci.

Igualment podeu llegir la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat sobre aquest assumpte.
15/02/2019
Tornar