Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Wikimedia

Aprèn a treballar amb coordenades UTM a la FormaTecA

Des de l'aplicació de la Llei 13/2015 i la Resolució de 29 d'octubre, hi ha tot un seguit d’actes inscrivibles al Registre de la Propietat per als quals s'exigeix l’aportació de plànols georeferenciats amb coordenades UTM.

Així, per exemple, per inscriure una reparcel·lació ja no és suficient el plànol de la reparcel·lació, sinó que s’ha d’afegir a la documentació la georeferenciació de cada parcel·la amb les coordenades de cadascun dels seus vèrtexs. La base cartogràfica és la del Cadastre, excepte en els supòsits contemplats a la Llei, en els quals caldrà aportar una representació gràfica alternativa (RGA), la qual haurà de complir amb els requisits fixats reglamentàriament. 

Jornada informativa
El passat 11 de desembre va tenir lloc al COAC una jornada informativa sobre georeferenciació i coordenades UTM. Pots recuperar el vídeo de la sessió aquí (cal loginar-se).


Nova càpsula a la FormaTecA
Davant el requeriment de georeferenciació de finques i edificis per part del Registre de la Propietat en els tràmits d’inscripció, la FormaTecA posa a disposició dels col·legiats una nova càpsula sobre les Coordenades UTM (cal tenir contractat el tram de serveis complementaris). Aprèn en què consisteix la descripció gràfica georeferenciada, quan cal realitzar-la i les seves característiques.

Suport a l'OCT
L'Oficina Consultora Tècnica ha preparat diversos documents d'ajuda que podeu consultar:

· Aportació de plànols georeferenciats al Registre de la Propietat (1)
· Com generar arxius GML per a la georeferenciació de parcel·les (2)
· Ampliació del document informatiu sobre georeferenciació (3)
· Representació Gràfica Alternativa: Responsabilitats (4)

A més, els col·legiats que siguin socis de l'OCT poden adreçar-s'hi per resoldre els seus dubtes.
14/12/2017
Tornar