Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Noia amb ulleres de realitat virtual.

Realitat virtual, conferències i debats: 4 dies d'activitats a l'estand del COAC a Construmat

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya serà els propers dies 14, 15, 16 i 17 de maig al saló BB Construmat amb un estand dedicat a la realitat virtual i pensat per divulgar la renovació urbana i la innovació. A més a més, l'espai acollirà multitud de conferències i debats durant els dies que dura la fira.

Un estand dedicat a la realitat virtual
El COAC aposta enguany per la innovació en l'arquitectura COAC 5.0, a través de la realitat virtual i augmentada. Sota aquesta mirada, es vol posar en valor la renovació urbana i en especial l'edifici de la seu del COAC a plaça Nova a través d’ulleres de realitat virtual, amb les quals els visitants podran entrar dins de l’edifici i visitar-ne els diferents espais i activitats. 

Per fer-ho possible, el COAC comptarà amb un estand innovador, atractiu i cridaner, inspirat en la proposta guanyadora del concurs d’idees que va guanyar ‘Realitat3’ dels estudiants de La Salle-URL Anna Aranda Mayans, Valentina Cohen, Alan Ferrando Shearer, Óscar Segovia Castillo i Marc Zanón Ruiz.

Conferències i debats sobre la professió
A banda de l’experiència de la realitat virtual, el COAC també ha preparat un calendari de conferències i debats al voltant de la professió. Els Grups de Treball del COAC radiografiaran diversos sectors de l’arquitectura els dies 15 i 16 al matí,  amb activitats vinculades al Facility Management, el Project Management, la rehabilitació o la salut.

Les tardes dels dies 15 i 16 estaran dedicades a la presentació de Grups d'Investigació i projectes de recerca universitaris sobre arquitectura del Ministeri i Projectes Europeus que s'estan desenvolupant a Catalunya. El divendres, per tancar la fira, l’Escola Sert prendrà la paraula per presentar nous cursos en àmbits innovadors de l’arquitectura com la domòtica, el light design o el nou postgrau de salut.

Consulta el programa d'activitats.

'Unveiled Affinities' a Construmat
El COAC també portarà al saló BB Construmat l'exposició 'Unveiled Affinities', una mostra que revela els lligams de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme dels anys vuitanta (període 1981-1991, números 144-189) i les arquitectures dels seus lectors de llavors, alguns d’ells recent titulats o estudiants en aquell moment, actualment arquitectes reconeguts d’arreu d’Europa. L’exposició dóna llum a aquests testimonis que, malgrat no haver-ho fet explícit fins ara, donen continuïtat a temàtiques i relats projectuals d’uns Quaderns dels vuitanta, editats a Barcelona, des d’on va alimentar-se l’imaginari d’una generació.

A més a més, a l'espai de l'exposició s'hi podran trobar exemplars de la revista Quaderns dels anys 90, que es podran viure i recollir de forma gratuïta. 

Saló BB Construmat

L'estand del COAC podrà visitar-se del 14 al 17 de maig a BB Construmat (Recinte Gran Via, l'Hospitalet de Llobregat). Recordem que els arquitectes col·legiats poden obtenir credencials gratuïtes per accedir al saló mitjançant el codi que trobaran a l'apartat Plus COAC.

29/04/2019
Tornar