Noia amb ulleres de realitat virtual.

El Col·legi convoca un concurs per dissenyar l'estand COAC 5.0 a BB Construmat

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
NOVETAT: el proper 2 d'abril a les 10 h tindrà lloc l'acte de proclamació dels guanyadors. Tan bon punt es coneguin, es publicaran al web del COAC els noms dels guanyadors.

El Col·legi convoca un Concurs d’idees per al disseny de l’estand COAC 5.0 al saló Barcelona Building Construmat, dirigit a estudiants d'arquitectura.


Aquest any, volem apostar per la innovació en l'arquitectura COAC 5.0, a través de la realitat virtual i augmentada. Sota aquesta mirada, es vol posar en valor la renovació urbana i en especial la rehabilitació de la façana de la seu del COAC a plaça Nova a través d’ulleres de realitat virtual, amb les quals els visitants podran entrar dins de l’edifici i visitar-ne els diferents espais i activitats.

D’altra banda, la realitat augmentada els permetrà transformar l'espai de l'estand (canviant-ne el mobiliari, la il·luminació, la vegetació...) i compartir el seu disseny amb tots els visitants a través d'una pantalla. L'estand també es farà ressò i donarà visibilitat als projectes de recerca europeus dels grups de recerca de les escoles d'arquitectura catalanes, amb l'objectiu de fer xarxa entre tot el col·lectiu.

La mida de l'estand, que haurà d'incorporar espais de trobada i una zona per a xerrades tècniques amb públic, és de 112 m2. 

Premi

L'equip guanyador del concurs rebrà un premi de 1.000€.

Jurat

El jurat del Concurs estarà composat per Assumpció Puig, degana del Col·legi; Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona; Guillem Costa, vocal de la Junta del Col·legi, Ernest Redondo, director del Grup de Recerca Arquitectura, Disseny: Representació i Modelatge (ADR&M) de l'ETSAB, i un membre de l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC).

Termini: fins al 25 de març
La documentació es lliurarà abans de les 15.00 h del dia 25 de març.
Fins al 18 de març es podran realitzar consultes a través del correu electrònic infoconcursos@coac.net.


Documentació
Consulta les Bases del Concurs.
Descarrega't l'Annex 1 i l'Annex 2.

Llistat d'admesos
Consulta el llistat d'admesos, publicat el 26 de març.
Consulta l'acta del Jurat, de 28 de març.
4/03/2019
Tornar