Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Borsa de jurats

Apunta't a la Borsa de Jurats i contribueix a millorar els processos de valoració dels concursos

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els arquitectes tenim l’oportunitat de contribuir activament a la millora dels processos de valoració dels concursos d’arquitectura a través de la Borsa de Jurats del COAC.

La Borsa va néixer el 2018, arran de l'aprovació de la Llei de l’Arquitectura, que promou la composició adequada dels Jurats en els concursos de projectes i determina que almenys un terç dels membres s’han d’escollir entre els professionals acreditats pels col·legis competents. El seu objectiu és garantir la selecció de les millors propostes i la transparència dels processos de selecció.

Des de la seva creació, la Borsa del COAC ha col·laborat en 147 licitacions, designant 336 membres de Jurat i 60 suplents. Entre els concursos en els quals s'ha participat, hi trobem licitacions com la del programa Superilles de Barcelona, o el concurs de la nova Facultat de Nàutica al Port de Barcelona, amb la designa de 4 titulars en cada cas i també suplents.

La Borsa compta actualment amb 256 inscrits. Per ser-ne membre, només cal complir un dels requisits estipulats a les bases. La participació com a membre de Jurat és compensada econòmicament, tal com marca la Llei de l’Arquitectura, i l’import depèn de l’administració peticionària.

Designació d’arquitectes
Quan el COAC rep una petició de membres de Jurat, l’Oficina de Concursos s’ocupa de fer la selecció de manera aleatòria entre els inscrits de la Borsa, en base als principis de professionalitat, especialitat, relació amb l’objecte del contracte, imparcialitat i independència.

Vídeo formatiu
Vegeu el vídeo sobre el funcionament de la Borsa.

Inscripcions
Per inscriure-us a la Borsa de Jurats o per a qualsevol consulta, podeu enviar un correu electrònic a infoconcursos@coac.net.
20/01/2021
Tornar