home teclejant a portàtil

Eines informàtiques per a l'exercici professional, nou cicle dels Dimecres Tecnològics

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC organitza, en el marc dels Dimecres Tecnològics, un cicle de jornades sobre eines informàtiques d'ajuda per a l'exercici professional. Aquestes sessions són la continuació de la jornada "Eines informàtiques per a la digitalització express del despatx", celebrada el mes de juliol. 

Es tracta de 6 sessions, organitzades en 3 jornades, en les quals l'Àrea d'Innovació Digital del COAC presentarà diversos serveis o solucions tecnològiques que el COAC posa a disposició dels arquitectes amb unes condicions de contractació avantatjoses. Aquest catàleg de serveis digitals representarà, per tant, una oportunitat d'estalvi per al despatx.

Programa de jornades:

18 de novembre a les 12 h
Do-it.archi: avantatges del nou correu electrònic col·legial COAC EmaaS, com la capacitat de bústia personalitzada, i contractació de paquets de serveis Microsoft per al despatx.

18 de novembre a les 13 h
DevoluIVA: servei per a la recuperació automàtica de l'IVA i la digitalització dels tickets.

9 de desembre a les 17 h
Solució RGPD: plataforma online per a la gestió de RGPD al despatx. Els arquitectes estan obligats a complir la Llei Orgànica de Protecció de Dades i el Reglament General de Protecció de Dades, perquè tracten dades de caràcter personal relatives a persones físiques (clients, empleats, proveïdors...)

9 de desembre a les 18 h
Tranxfer: eina per la transferència de grans volums de dades securitzades, reduint el seu tamany, assegurant la traçabilitat de l’entrega i amb registre d’auditoria.

13 de gener a les 12 h

Firma Cloud: sistema de certificació digital al núvol, que permet mobilitat i disponibilitat en qualsevol moment i lloc, sense necessitat de clau física.

13 de gener a les 13 h

Google Suite: paquets de subscripció Google Cloud i de serveis de migració, suport i formació.


INSCRIPCIONS
A través del fomulari d'inscripcions us podeu apuntar a les sessions que us interessin.
Les jornades es retransmetran en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb un enllaç on trobaran les instruccions per poder seguir les sessions.

Recordem que el mes d'octubre es van presentar també els serveis de la Fundació .cat per a la creació de pàgines webs, per als quals els col·legiats també gaudeixen de condicions de contractació avantatjoses.

Amb la presentació d'aquests serveis, el COAC inicia un conjunt d’accions per agregar valor i innovació a l’arquitecte i la seva activitat. En aquesta mateixa línia, durant el 2021 es presentaran les noves iniciatives GrowArch i InnoArch, que ampliaran aquest cicle de sessions.

6/11/2020
Tornar