Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

El dissabte 12 d'octubre, s'ha programat la quarta edició de l'Arquitectour Girona, on es farà una ruta pel nucli antic de Cadaqués, centrada en l'arquitectura moderna. L'esdeveniment, de caràcter gratuït i obert a tothom, s'organitza en el marc del Dia Mundial de l'Arquitectura, que enguany és el dilluns 7 d'octubre.

PROGRAMA
10.00 h.- Rebuda dels participants i inici de l'Arquitectour Girona 2019.
14.00 h.- Finalització de l'Arquitectour.
PDF version

Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat de Llobregat i visita a la Ricarda"

L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del sisè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre.

Properament més informació i inscripcions.

PDF version

Viatge a Brussel·les 2019

La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Brussel·les els dies 25, 26 i 27  d'octubre de 2019. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.


PROGRAMA
 
Divendres 25 d'octubre
Matí
PDF version

Viaje a Alemania - Berlin - Dessau

Desde hace cuarenta y un años, la Agrupación de Arquitectos para la Defensa y la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico (AADIPA) del Colegio de Arquitectos de Cataluña organiza el tradicional Curset: Jornadas Internacionales sobre la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico.

Este año, del 12 al 15 de diciembre, se celebrará la XLII edición, con el título "Patrimonio arquitectónico educativo", dirigida por Mariona Genís y Judit Taberna.

PDF version

Viatge a Alemanya - Berlin - Dessau

Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Enguany, del 12 al 15 de desembre, se’n celebrarà la XLII edició, amb el títol “Patrimoni arquitectònic educatiu”, dirigida per Mariona Genís i Judit Taberna.

PDF version

Visita a les Terres de Girona

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les localitats d'Olot, Planes d'Hostoles i Sant Gregori, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol.
PDF version

Vermuts d'Obra 42 - Visita a la Ricarda

El pròxim dissabte 20 de juliol, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya,  organitza una visita guiada a La Ricarda.

La Casa Gomis, coneguda també com La Ricarda, és un meravellós exemple d’arquitectura racionalista a Catalunya que es va projectar i construir a través d’un seguit de comunicacions per carta entre la família Gomis-Bertrand i l’arquitecte Antoni Bonet Castellana, que vivia a l’exili, a l’Argentina, entre els anys 1949 i 1956.
PDF version

La transformació del riu a la Seu d'Urgell (1982-1992)

La Delegació del Pirineu del COAC organitza aquest dissabte una visita guiada per conèixer el Parc Olímpic del Segre i la transformació del riu a la Seu d’Urgell.

El pròxim dissabte, 8 de juny a les 11.00 hores, amb sortida des del Centre Cívic El Passeig.

PDF version

Pàgines