Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle de visites tècniques del XLVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Reus

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 2 de juliol, una visita a l’obra domenequiana i dels seus contemporanis a Reus. La visita anirà a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”, amb la col·laboració de Núria Anguera.
PDF version

Visita d'obra edifici Slow

La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 9 de juny, una visita d’obra a l’edifici Slow de Sant Cugat del Vallès, dissenyat per BailoRull Arquitectura amb l'assessorament de HAUS HealthyBuildings. El guiatge va estar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i d'Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

PDF version

Visita de obras a un Edificio Plurifamiliar con Certificación Breeam

La Demarcación de las Comarcas Centrales del COAC organiza, el miércoles 22 de junio, una visita de obras al primer edificio plurifamiliar de Manresa con certificación Breeam.

A las 18.00 h, en el salón de actos de la Casa Lluvià, sede del COAC, el arquitecto Pere Santamaria (SANTAMARIA ARQUOTECTES) hará una explicación del proyecto y seguidamente nos desplazaremos caminando hasta el edificio para realizar la visita.

PDF version

Visita d’obres a un Edifici Plurifamiliar amb Certificació Breeam

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, el dimecres 22 de juny, una visita d’obres al primer edifici plurifamiliar de Manresa amb certificació Breeam.

A les 18 h, a la sala d’actes de la Casa Lluvià, seu del COAC, l’arquitecte Pere Santamaria (SANTAMARIA ARQUITECTES) farà una explicació del projecte i, tot seguit, ens desplaçarem caminant fins a l’edifici (C/ Guimerà cantonada C/ Casanova) per fer la visita.

PDF version

Visita d'obra Hotel Qgat

Des de la Delegació del Vallès vam organitzar, el passat 5 de maig, dues visites d’obra a l’ampliació de l’Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès. El guiatge va anar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

L'ampliació d’aquest hotel es va iniciar abans de la pandèmia, quedant les obres aturades per aquesta, en fase de finalització d'estructura i envolupant i instal·lacions en procés. 

PDF version

Visita a l'edifici Yellow Nest

La Delegació del Vallès, conjuntament amb el despatx d'arquitectura, urbanisme i enginyeria GMG, va organitzar el passat dimecres 18 de maig una visita guiada a l'edifici Yellow Nest de Terrassa.

PDF version

Cicle de Visites Tècniques del XlVè Curset. Lluís Domènech i Montaner. Visita a Canet de Mar

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, per al proper dissabte 14 de maig, una visita a l’obra domenequiana de Canet de Mar, a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.
PDF version

Arquitectour Girona: el patrimoni vora riu de la Garrotxa

Seguint l’exemple de l’Arquitectour Girona: Revisitant l’arquitectura moderna de Cadaqués, la Delegació Garrotxa-Ripollès organitza de l’Arquitectour Girona: el patrimoni vora riu de la Garrotxa, programat pel dissabte 30 d’abril, de 9.30 a 14 h.

PDF version

Visita a l'Espai Cràter d'Olot

La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza una visita a l’Espai Cràter d’Olot el dissabte 2 d’abril de 2022, a les 10.30 hores, amb els arquitectes autors del projecte, VOL Studio Architecture - Toni Casamor i Anna Codina.
 
Espai Cràter
PDF version

Pàgines