Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita guiada a la Sede del COAC Tarragona

El edificio del Colegio de Arquitectos de Cataluña a Tarragona, en el mismo coro del casco antiguo de la ciudad, fue encargado al arquitecto Rafael Moneo Vallés (premio Pritzker 1996).

La arquitectura, las masas del nuevo edificio, nacen, por un lado, de la condición arqueológica del solar y, por otra, de la necesidad de establecer una buena relación con el entorno existente. Todo esto implicaba tanto el respecto a la escala y en las alineaciones como la creación de espacios abiertos que al valoraran al potenciar su carácter público.

PDF version

Guided visit to the COAC Tarragona

The building of the College of Architects of Catalonia in Tarragona, in the same choir of the old part of the city, was entrusted to the architect Rafael Moneo Vallés (Pritzker Prize 1996).

The architecture, the masses of the new building, arise, on the one hand, from the archaeological condition of the site and, on the other, from the need to establish a good relationship with the existing environment. All this implied both respect for the scale and alignments as well as the creation of open spaces that were valued by enhancing their public nature.

PDF version

Visita guiada a la Seu del COAC Tarragona

L’edifici del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, en el mateix cor del casc antic de la ciutat, va ser encarregat a l’arquitecte Rafael Moneo Vallés (premi Pritzker 1996).

L’arquitectura, les masses del nou edifici, neixen, d’una banda, de la condició arqueològica del solar i, per una altra, de la necessitat d’establir una bona relació amb l’entorn existent. Tot això implicava tant el respecte a l’escala i en les alineacions com la creació d’espais oberts que al valoressin en potenciar el seu caràcter públic.

PDF version

Visita guiada a l'exposició 'Cartells de la vida moderna. Els orígens de l'art publicitari'

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC ha programat pel dimarts 24 de gener de 2023, a les 18.30 hores, una visita guiada a l'exposició “Cartells de la vida moderna. Els orígens de l'art publicitari”, que es pot veure fins al 26 de febrer de 2023al CaixaForum Girona (carrer Ciutadans, 19. Girona).
PDF version

Visita al nou edifici d'Eco-Equip de Terrassa

El passat dimecres, 14 de desembre, amb la  Intercol·legial Tècnica del Vallès, vàrem visitar el nou edifici d'Eco-Equip de Terrassa, empresa dedicada a la gestió municipal de residus.  
 
Aquest nou edifici, de 1.200 m2, s’està executant íntegrament amb fusta (tant l’estructura, les façanes, la coberta com els tancaments interiors).

PDF version

Visita tècnica: Hospital Taulí de Sabadell

El passat divendres, 25 de novembre, amb la Intercol·legial Tècnica del Vallès vàrem visitar el nou edifici Ripoll de l'Hospital Taulí de Sabadell.  

Aquest edifici té una superfície construïda de 4.700 m2 ampliable a 5.800 m2. Disposa d'una planta soterrani, planta baixa, 3 plantes pis i una coberta transitable. 

PDF version

VISITA D’OBRES AL NOU EDIFICI DEL CAMPUS DE SALUT D’IGUALADA

El dimarts 29 de novembre, a les 16 h, el grup d’arquitectes d’Igualada de la Demarcació de les Comarques Centrals organitza una visita d’obres al nou edifici del Campus Salut d’Igualada, acompanyats per Carles Crespo, arquitecte del departament de projectes a l’Ajuntament d’Igualada, autor del projecte.
PDF version

Visites guiades a l'exposició 'Metròpolis d'avingudes. Grans carrers per a distàncies curtes'

L'AMB ofereix als nostres col·legiats tres visites guiades per l'exposició 'Metròpolis d’avingudes. Grans carrers per a distàncies curtes', que es va inaugurar el passat 28 de setembre a l'Espai Mercè Sala de TMB.

L'exposició mostra una ciutat fictícia en la qual vies, autopistes i carreteres s'han transformat en espais públics accessibles, sostenibles i integrats tant en la ciutat com en la natura. 
PDF version

SORTIDA A LES GARRIGUES

 
COAC LLEIDA > 19.11.2022 _ SORTIDA A LES GARRIGUES
El proper dissabte 19 de novembre la Demarcació de Lleida del COAC organitza una sortida

arquitectònica per la Comarca de les Garrigues. Es visitaran els pobles de Juncosa, Vilosell i la Pobla de Cérvoles per conèixer obres arquitectòniques relacionades amb l’oli i el vi.

PDF version

Vermuts d’obra - V44 - Works awarded to Reus at the XII Alejandro de la Sota Biennial

On Saturday, November 5, 2022, the Tarragona Demarcation of the College of Architects of Catalonia organizes a guided tour of several award-winning works in Reus at the XII Alejandro de la Sota Biennial.

PDF version

Pàgines