Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Pavelló Poliesportiu de l’Oest

Visita tècnica a Sabadell, Pavelló Poliesportiu de l’Oest

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Delegació del Vallès organitza el pròxim dimarts, 26 de novembre a les 12 h, una visita tècnica al Pavelló Poliesportiu de l’Oest, a Sabadell. El guiatge anirà a càrrec de tot l’equip tècnic de l’obra, a fi de poder donar resposta des de tots els punts de vista.

El punt de partida del projecte és el programa funcional bàsic d’un pavelló PAV3, segons les directrius del Consell català de l’Esport, amb l’afegitó d’una sala polivalent i un espai de bar.

Aprofitant el pendent natural del solar, el pavelló se situa al fons de la parcel·la, alliberant un gran espai lliure. Aquest espai alliberat del solar fa la doble funció d’aparcament i pista exterior, i esdevé plaça d’accés al pavelló a nivell de pista. D’aquesta manera el volum principal de l’espai de la pista coberta queda parcialment soterrat, disminuint-ne el seu impacte visual a nivell de carrer.

Funcionalment el pavelló proposat parteix de la distinció del programa entre una zona per a la pràctica esportiva (pista i vestidors) i una zona per al públic. Aquests dos usos s’organitzen bàsicament per plantes, de tal manera que la planta baixa recull tots els espais vinculats a la pràctica esportiva, i la planta primera (sensiblement més petita) acull els espais destinats al públic.

El nou pavelló ha d’ocupar part d’una pastilla d’equipaments, juntament amb la ja construïda escola Cifuentes i el futur institut. Situat xamfrà per xamfrà amb el Mercat municipal dels Merinals, i amb el Parc de Can Gambús, l’emplaçament ha d’esdevenir el nou centre de gravetat del barri, estratègicament emplaçat en el límit entre el barri ja consolidat i el futur creixement al voltant de Can Gambús.

 Redacció del projecte: Serveis tècnics municipals

-Servei d’obres d’edificis i béns municipals: Marc Graupera González, arquitecte i Cap de Servei.

-Projectistes: Jordi Grané Aran, arquitecte del Servei d’obres d’edificis i béns municipals i Carlota Sanz Ortega, arquitecta, Cap de Secció d’edificis d’equipaments del Servei d’obres d’edificis i béns municipals.

-Instal·lacions: Isabel Calvo Alcazar i Joan Plans Planell, enginyers del Servei d’obres d’edificis i béns municipals.

-Consultoria d’Estructura: VALERI CONSULTORS.

-Consultoria d’Instal·lacions: OPSIA.

Si voleu inscriure-us, escriviu un correu a vallescultura@coac.cat (indicant el número d'assistents).

PDF version

#PremisArqGi 2024. Visita a les obres de l'Empordà

Imatge: 
Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2024, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza una visita a les obres seleccionades i premiades de l'Empordà, el dissabte 16 de novembre, al matí.

Programa de la visita
.- Casa al Pradet de Clara Crous arquitectura
.- Casa 1627 d'Harquitectes


En finalitzar les visites, s’ha organitzat un tast de vins al Celler Mas Geli (opcional), amb un cost de 15 €.

Nota important: les persones inscrites rebran els detalls de la visita per correu electrònic.


INSCRIPCIONS TANCADES


Per a més informació
Departament de Cultura
T. 972 412 727 | cultura.gir@coac.net

PDF version
Sabadell capital de la cultura Catalana

Arquitectures (RE)visades: Visita Guiada

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Delegació del Vallès organitza, el pròxim dissabte 16  de novembre a les 11 h, la visita guiada “Les escoles industrials de Sabadell, el cara a cara de dues arquitectures exemplars”, a càrrec de Marta López, arquitecta. 

L’Escola Industrial de Sabadell ha estat una de les institucions que ha aportat identitat a la ciutat, i un referent educatiu a la resta del país. Els seus dos edificis coincideixen en un mateix espai, oferint-nos la possibilitat d’explorar i comprendre dues arquitectures extraordinàriament diverses orientades a un mateix propòsit. 

Inscripcions a vallescultura@coac.cat (indicant el número d’assistents). 
Punt de trobada: Pl. Mercat Central,  Sabadell. 
Activitat gratuïta. Places limitades. 
PDF version
Sabadell

Visita guiada: Plaça d’Espanya de Sabadell

Imatge: 
Imatge: © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Delegació del Vallès organitza, el pròxim dissabte 9 de novembre a les 11 h, una visita guiada sota el títol “La Plaça d'Espanya, la nova estratègia de naturalització de la ciutat”, a càrrec de Rosa Torra, arquitecta a Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Sabadell. 

Sabadell està experimentant noves maneres d’integrar la vegetació en el paisatge urbà. La Plaça d’Espanya ha estat un prototipus singular en l’aplicació d’un enfocament inèdit a la ciutat. 

 

Si voleu inscriure-us, escriviu un correu a vallescultura@coac.cat indicant el número d'assistents.  

Activitat gratuïta i oberta a la ciutadania

 

PDF version

Pages