Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició de la 4a Mostra de les Terres de l’Ebre

Exposició de la 4a Mostra de les Terres de l’Ebre

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Després d'haver estat al Museu de Tortosa i a la sala La Cisterna d'Alcanar, l’exposició de la 4a Mostra d'Arquitectura Catalana de les Terres de l'Ebre es desplaça al Centre d’Interpretació Viure al Poble del municipi de Masdenverge, on es podrà visitar del 4 de juny fins el 5 de juliol.

El passat 20 de març va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’exposició i el lliurament de premis de la 4a Mostra d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre. L'exposició, on es mostren les 74 obres presentades a la Mostra, va estar al Museu de Tortosa fins el 26 d’abril de 2015.

Durant l'acte, que va comptar amb la presència del degà del COAC, Lluís Comerón, i del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, es van fer públiques les 26 obres seleccionades pel Jurat, així com les obres guardonades amb els tres premis convocats –Premi d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, Premi Territori i Sostenibilitat, i Premi Arquitectura Jove.

Veure el llistat d'obres presentades, seleccionades i premiades.
Veure l'Acta del Jurat.


Tots els treballs presentats a la Mostra seran publicats properament al web del COAC. A més, l'exposició de la 4a Mostra d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre itinerarà durant dos anys per les diferents seus territorials del Col·legi i pels centres museístics i equipaments d’interpretació vinculats al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

El Jurat de la Mostra ha estat integrat pels arquitectes Jaume Mutlló, en representació de la Diputació de Tarragona; Francesc Xavier Rehues, en representació de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre; Jordi Sardà, en representació de l’Escola d’Arquitectura de Reus; Enric Batlle, convidat per la Demarcació de l’Ebre del COAC; Mercè Griñó, convidada per la Taula de Mostres del COAC; i Dídac Gordillo, representant de la Demarcació de l’Ebre del COAC, com a secretari.

La 4a Mostra d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre ha estat possible gràcies al patrocini de la Diputació de Tarragona, l’Institut per al Desenvolupament de les Terres de l’Ebre, l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Obra Social “La Caixa” i a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Museu de Tortosa i l’Ajuntament de Tortosa.
 
2/06/2015
Tornar