Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acto de Presentación del Decálogo Intercolegial de Compromisos en el ámbito de la Discapacidad

La Asociación Intercolegial de Colegios Profesionales de Cataluña, a través de su Grupo de Trabajo sobre Discapacidad, ha elaborado un Decálogo Intercolegial de Compromisos en el ámbito de la Discapacidad con el objetivo de promover acciones y programas que impulsen la plena inclusión de las personas con cualquier tipo de discapacidad en el mundo colegial y profesional.

PDF version

El COAC acull l'acte de lliurament dels Premis d'Honor al Talent 2023

En el marc del World Peace Forum 2023 , que té lloc a Barcelona del 23 al 25 de novembre, el divendres 24 de novembre es duu a terme una jornada de conferències i taules rodones al COAC en la qual es lliuraran els Premis d'honor al Talent 2023, impulsats per la Fundació Impulsa Talentum, a les 19 h.

Els Premis Talent es lliuren des de fa deu anys a personalitats de diferents àmbits que han destacat per la seva aportació a Catalunya i a la societat, des del talent i l'humanisme.
PDF version

El COAC pone en marcha una campaña solidaria de recogida de juguetes

Con motivo de las fiestas navideñas, el Colegio de Arquitectos de Cataluña se adhiere a diferentes entidades del territorio para realizar una campaña de recogida de juguetes para niños en situación de vulnerabilidad.

Esta iniciativa se llevará a cabo a través de las diferentes sedes colegiales, donde los arquitectos colegiados y el personal del COAC podrán hacer su aportación durante los períodos siguientes:

· Barcelona: del 27 de noviembre al 21 de diciembre (Creu Roja)

2023-11-21 16:23
Tornar

El COAC posa en marxa una campanya solidària de recollida de joguines

Amb motiu de les properes festes nadalenques, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya s’adhereix a diferents entitats d'arreu del territori per realitzar una campanya de recollida de joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. 

Aquesta iniciativa es durà a terme a través de les diferents seus col·legials, on els arquitectes col·legiats i el personal del COAC podran fer la seva aportació durant el període següent:

· Barcelona: del 27 de novembre al 21 de desembre (Creu Roja)

2023-11-21 16:23
Tornar

Proclamació de la nova Junta Directiva de l'Agrupació Sènior/a

El proper dijous 16 de novembre tindrà lloc a la seu del COAC l'Assemblea General Ordinària de l'Agrupació d'Arquitectes Sènior/a del Col·legi, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19 h en segona.
2023-11-13 12:53
Tornar

Acte de Presentació del Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, a través del seu Grup de Treball sobre Discapacitat, ha elaborat un Decàleg Intercol·legial de Compromisos en l’àmbit de la Discapacitat amb l’objectiu de promoure accions i programes que impulsin la plena inclusió de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat en el món col·legial i professional.
PDF version

El Consell de la UIA visita Barcelona per repassar l'agenda d'accions de cara al Congrés Mundial de la UIA-UNESCO el 2026

A poques setmanes de saber-se quin equip serà escollit al concurs del comissariat del Congrés Mundial de la UIA-UNESCO que se celebrarà a Barcelona el 2026, el Consell de la Unió Internacional d'Arquitectes (UIA) ha visitat avui el COAC en una trobada per repassar les accions actuals i abordar l'agenda dels propers mesos.
2023-11-06 08:29
Tornar

El Consejo de la UIA visita Barcelona para repasar la agenda de acciones de cara al Congreso Mundial de la UIA-UNESCO en 2026

A pocas semanas de conocer qué equipo se alzará con el concurso del comisariado del Congreso Mundial de la UIA-UNESCO que se celebrará en Barcelona en 2026, el Consejo de la Unión Internacional de Arquitectos (UIA) ha visitado hoy el COAC en un encuentro para repasar las acciones actuales y abordar la agenda de los próximos meses.
2023-11-06 08:29
Tornar

Familiars de l'arquitecte Jeroni Moner donen el seu fons professional al COAC

La seu del Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles ha acollit la formalització de la doble donació del fons professional de Jeroni Moner Codina (1940 – 2021), per part dels familiars de l’arquitecte banyolí, al Centre d’Estudis Comarcals de la capital del Pla de l’Estany i a l’Arxiu Històric de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).
2023-11-03 13:40
Tornar

Trobada transnacional en el marc del Projecte europeu Hope-Erasmus

La Delegació del Vallès del COAC està col·laborant en el Projecte europeu Hope-Erasmus, conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Gremi de Fusta i Moble.

El projecte europeu "Sustainable Modular Houses for People in Need-HOPE" s'ha implementat amb l'objectiu d'utilitzar materials sostenibles per dissenyar i construir petites cases prefabricades –mòduls– per a situacions d'emergència com desastres naturals. És un projecte liderat per la Universitat de Tessalònica, amb diferents partners a tot Europa.

2023-11-02 16:24
Tornar

Pages