Presentació del llibre: Josep Maria Vives Castellet

Imatge: 
Josep Maria Vives Castellet
Xavier Salat Brúnel, president de l’Institut d’Estudis Vallencs, i Joan Tous, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes, es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre "JOSEP MARIA VIVES CASTELLET. ARQUITECTE", obra de Miguel Usandizaga, Albert Cuchí, Francesc Murillo, Sònia Roca, Patrícia Rodríguez i Pablo Giori.

Vives Castellet va ser arquitecte municipal de Valls entre el 1919 i el 1953, i a ell es deu en bona part l’actual estructura urbana (eixos com el passeig de l’Estació o el disseny de la plaça de les Garrofes) i alguns importants edificis públics, com l’actual interior de l’edifici consistorial, l’escola de la Candela o la Cooperativa Agrícola, entre d’altres.

També va ser un dels fundadors del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona, i va desenvolupar diversos projectes d’habitatges particulars, entre els quals destaca la seva pròpia residència, situada al carrer dels Metges i considerada una petita gran joia del tardomodernisme, amb un estil molt personal que es prolonga cap a l’interior.

La presentació, que anirà a càrrec del Dr. Josep Bertran Ilari, director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus (URV), tindrà lloc el dijous 10 de desembre de 2015 a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d’Actes de l’Institut d’Estudis Vallencs (carrer Jaume Huguet, 1, Valls).
Versió per a imprimirPDF version