Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
patrimoni custodiat

La inscripció presencial dona dret tant a l'assistència presencial com per streaming al Curset, així com també al sopar oficial i a les visites del dijous i del diumenge (aquesta amb inscripció a banda). En tots els actes presencials es demanarà el certificat COVID.
La inscripció telemàtica només dona dret a seguir les ponències per streaming, i no dona dret a assistir ni al sopar oficial ni a les visites del dijous i del diumenge.

L'inscription personnelle vous donne droit à la fois à votre présence en place et à suivre par streaming le Curset, ainsi qu'au dîner officiel et aux visites le jeudi et le dimanche (ceci avec une inscription séparée). Le certificat COVID sera demandé lors de tous les événements en présentiel.
L'inscription en ligne vous donne uniquement le droit de suivre les présentations en streaming, et ne vous donne pas le droit d'assister ni au dîner officiel ni aux visites du jeudi et dimanche.

PRESENTACIÓ

Biblioteques, arxius i centres de documentació són equipaments culturals i socials directament relacionats amb la memòria col·lectiva de cada comunitat.

Encara trobem edificacions històriques expressament executades per a aquest ús que mantenen quasi intactes aquelles primeres organitzacions espacials. En d’altres, però, aquest arrelament en la història local ha fet que la custòdia de la memòria s’hagi anat ubicant en edificis patrimonials diversos i de diferents èpoques: cases de pisos, palaus, convents, hospitals i fàbriques, entre altres, que actualment salvaguarden records, veus, escrits i imatges del passat i del present de cada comunitat.

En el Curset d’enguany proposem que aquesta arquitectura, oberta avui a la societat, que s’ha convertit en arquitectura de custòdia i és en si mateixa document patrimonial, disposi de la reflexió i del debat des de la interdisciplinarietat professional que treballa entorn de la preservació, la intervenció, la conservació i el manteniment del patrimoni. 

PRÉSENTATION

Les bibliothèques, les archives et les centres de documentation sont des équipements culturels et sociaux directement liés à la mémoire collective de chaque communauté.

On peut encore trouver des bâtiments historiques spécialement construits à cette fin, qui conservent ces premières organisations spatiales presque intactes, tandis que dans d'autres cas, du fait de cet ancrage dans l'histoire locale, la préservation de la mémoire a été localisée dans des bâtiments patrimoniaux divers et de différentes époques : immeubles d'habitation, palais, couvents, hôpitaux et usines, entre autres, qui conservent actuellement les souvenirs, les voix, les écrits et les images du passé et du présent de chaque communauté.

Dans le Curset de cette année, nous proposons que cette architecture, aujourd'hui ouverte à la société, qui est devenue une architecture de conservation et, en soi, un document patrimonial, dispose de la réflexion et du débat engagés du point de vue de l'interdisciplinarité professionnelle qui travaille autour de la préservation, de l'intervention, de la conservation et de l’entretien du patrimoine.

Equip
Ana Chust Peters i Dídac Gordillo Bel. Directors
Roc Domingo Puig, Eduard Riu Barrera, Clara Busquet  Vinueza, Rebeca Padial Fernández, Beatriz Santos Silva Betette

REPRESENTANTS DE LA JUNTA DIRECTIVA:
Àlex Gràvalos i Torner, secretari tècnic de l'AADIPA
Marta Urbiola i Domènech, tresorera de l'AADIPA

CONTACTE:
Correu electrònic: aadipa44curset@coac.net  

 

Amb el suport de:
        institut estudis ilerdencs    area metropolitana de barcelona      ajuntament vilanova i la geltru  logo biblioteca victor balaguer  logo incasol    escut estany  consorci moianès  ajuntament de valls    Ajuntament molins de rei
Amb la col·laboració de:
     logo biblioteca de catalunya    logo caateb  logo etsab
Amb el patrocini de:
urcotex  eurocatalana  keim        recop restauracions arquitectòniques      logo ibertrac logo saint astier  logo cots claret  logo rehabilit